Výlev pocitu - nemám v manžela důvěru
Ahoj, nejprve bych chtěla upozornit, že nejsem žádný troll jsem na MK už skoro 10 let . Ale tohle je pro mě dost citlivé , nemám si s kým o tom promluvit tak si postěžuju vám 🙂 s manželem jsme 9 let z toho 5 manželé. Máme 2 děti . Až na občasné hádky jsem si ještě před cca4 rokama myslela že mám s manželem fajn vztah . Pak k nim do práce přišla holka která mu prý připomínala mě za mlada prý to zůstalo jen u pokecu ( i ta holka tam měla přítele). .. I když těžce, ale překonala jsem to ale za rok se to opakovalo zase s jinou prý jen kamarádka psaly si jak už přes tel. Tak i dopisy .i přes to že jsem mu řekla že se mi to nelíbí pokračovalo to a celkem to bylo 7 měsíců . Pak sliboval že už nikdy no opět se to opakovalo tentokrát to byla prodavačka z obchodu naprimo flirtovaly... A já já se.citim jak největší piča.
Vim ze od něho mám odejít , jenže já nemam kam u rodiny to nejde . A jit do nějakého azilu ? Já bych s tím nemela problém ale nechci aby děti strádaly když budu sama tak jim nebudu moct nic dopřát takže já jsem prostě v pasti , další věc je že mě to prostě poznamenalo a sebevědomí mám někde na nule vše jsem se snažila nějak přejít ne odpustit to nedokážu jen to prostě prehlidnout ale moc mi to nejde a on mi v tom nepomáhá akorad mi to sebevědomí ještě víc shazuje raději si honí než aby se mnou spal .... A já už nemůžu já nejsem žádný kus špinavého hadru jsem mladá je mi 24. A s představou že s někým takovým co o mě nejeví žádný zájem mám být do konce života už jen třeba kvůli dětem aby se měly líp tak je mi zle....
Ahoj zažila jsem něco podobného před třemi roky. Můžeš napsat soukromou zprávu jestli chceš
Ahoja a nedostala bys ho do poradny? Abyste si spolu i treba s terapeutem ci mediatorem vse konstruktivne vyrikali a zkusili najit to, co vas spojovalo?
Ty jsi na MK od 14 let???? Já jsem teda ve 14 četla bravíčko 😀. Moc důvěryhodné to není.
@baris píšu skoro s manželem jsem od 15. A letos mi bude 25 A v 17. Jsem měla první dceru tak mě prosim neštvy s tím že to není důvěryhodné už tak toho mám fakt dost
Než něco napíšu mohu se zeptat kolik je manželovi?
@sudylichozrout i o tom jsem přemýšlela jen jsem to ještě nenavrhla , zapomněla jsem tam ještě napsat že mu už absolutně nevěřím umí tak dokonale lhát , a já neříkám že jsem svatá ale ať už je to kdokoli mluvím vždy pravdu a co slibým dodržím u něho to tak není zalže mi snad v čem se dá
@marketkaticha 33
Mno, pokud tam uz je takovahle ztrata duvery a nezajem z jeho strany, tak se obavam, ze budete asi muset fakt od sebe. I za cenu toho, ze vam klesne na cas zivotni standard.
Tak to docela jde... Myslela jsem, že kdyby jste byli spolu takhle dlouho oba od úplnýho mládí vlastně tak bych to přisuzovala tomu, že prostě je nevybouřenej. Na takové vztahy nevěřím, že dokážou vydržet.. Že člověk dřív nebo později chytne slinu poznat jaký to je i jinde s někým jiným.. To mi vtloukala do hlavy už babička ač to zní divně 😂 Prej nejdřív se pořádně vybuř aby jsi mohla pak porovnat a tím zjistíš co ti vyhovuje 😂 ..Každopádně v tvé situaci ...Mrzí mě to, můj bývalý se kterým jsem taky byla cca 10 let si furt s někým psal ale to mi ještě říkal že holka jako ona se mu typově líbí a pak jsem zjistila že si sní píše když jsme spolu koukali večer na tv..Normálně seděl vedle mě a psal si sní...A nedejbože když jsem něco řekla, tak co jsem si to dovolila, že se do toho nemám srát.. Budu ti držet palce ať vše dopadne jak má... Já v těch chlapech už důvěru nemám vůbec, vím že to je blbý ale nevěřím jim.... Snad to u tebe dopadne líp...
@sudylichozrout já to vím , jen nejde o mě já dokážu přežít na rohlíků a jednom oblečení na ven a jedno na doma ale jde o ty děcka . Vůbec nevím kde začít a ještě další věc máme společnou hypotéku takže prostě v pasti
@marketkaticha děkuji , no když si představím že bych si měla najít někoho druhého tak si to ani moc představit nedokážu on mě prostě totálně zlomyl a pošlapal ,
Hypoteka se da resit, nemovitost se proda, investovane penize rozdeli a smitec. Je tezke do toho riznout a jit do neznama, do nejistoty. Ale mnohdy je tenhle krok ve finale tim nejlepsim, co lze udelat. Za tu ulevu, kdyz clovek zdrhne z nefunkcniho vztahu, ten risk stoji. A vzdycky kolem tebe bude nekdo, kdo pomuze, abys nespadla na uplne dno, kdybys zacala padat.
@sudylichozrout moc děkuji za odpovědi , jsem ráda že aspoň takto si o tom můžu s někým ,,promluvit,, není to jednoduche a ještě horší když to v sobě držím a nemám si s kým promluvit
Neni zac. Zkus si udelat nejaky plan postupu. Setrid si veci, ktere by bylo nutne udelat a v jake posloupnosti, kdybys nakonec skutecme chtela odejit. Urovnej si myslenky, vymysli, kde bys mela bydlet, jakou praci bys delala. Zkus se v mysli vhvili chovat jako samostatna jednotka. A uvidis, jestli seberes odvahu nlk tomu, abys ten seznam zacala postupne realizovat.
i ty děcka mužou bejt nějakou chvíli na suchym rohlíku, ono jestli jsi ze současný situace psychicky v háji, tak to pro ně totiž taky není vůbec dobrý. Držím palce a posílám sílu na to správné rozhodnutí.
Kdyť nikdo nepíše, že si máš najít někoho druhého 🙂 ...Kamarádka taky utekla od manžela který věčně chodil opilý, holil trávu a podváděl jí a mají 2 holčičky..Jí teda pomohl bratr..Bydlí teď s dvěma holčičkama sama, postavila se na nohy, začala pracovat, protože byla s malou ještě na mateřské a je teď spokojená - sama....Je pro ni teď to hlavní postarat se o holky a být šťastná sama se sebou a až to jednou přijde, nějaká ta láska nová tak to přijde 🙂 Ale určitě to nehonit honem někoho jen abych na to nebyla sama.
@marketkaticha *hulil 😅
@marketkaticha ale vždyť to nepíšu jen že když si představím že bych někoho měla mít tak si to ani představit nedokážu tzn. Že nikoho nechci a nehledám !!!!!
Ma respekt před mámou, otcem, tchýní, tchánem? Někdo starší by si s ním měl promluvit, že riskuje ztrátu rodiny. Různé "druhé" rodiny polepené jak život přinesl - to už nikdy není ono.
@asinehri on respektuje snad jen své rodiče , jeho mamka si prožila něco podobného s bio otcem manžela ví jaké to je ale ještě se nestalo ze by ho ,,profackala,, a řekla mu jak se věci mají a ví co se mezi náma děje , ona je bohužel typ člověka co se o to moc nestará jen ať je ona ta dobrá a má klid
Nemusíte se čílit já přece nenapsala nic špatného, nejdřív by jste se měla uklidnit a nebýt tak urážlivá...
@marketkaticha promiň ale po tom všem už klidná nejsem a když převraciš něco co jsem napsala tak mě to vytočí
proč to nejde u rodiny? nestýkáte se?
Kolik je dětem? Nemůžeš aspoň na částečný úvazek do práce, něco si přivydělat? Bydlení bez partnera bude těžké, ale ne nemožné! On ti bude platit alimenty a v nejhorším případě by si mohla dosáhnout i na nějakou sociální dávku. Ale chce to dobře promyslet a spočítat. Kolik budou náklady, příjmy a pod. Vím, že než se nechat takhle ponižovat, je lepší odejít. To že nejsi spokojená má vliv i na děti...
Já nic nepřevracuju přece, jen jsem to napsala tak povzneseně a spíš s vtipem, ale nepochopila jsi to,takže radši nic už..................
@levandule_k stykame ale není kde mamka bydlí v pronájmu kde by to šlo jenže majitelka to nedovolí za mamku chce 8000 a za dalšího člověka který by se přistěhoval dalších 8000. Ale ona tam nikoho nechce pomalu nechce aby tam někdo třeba jen přespal . A ségra má taky pronajatý být od města 1+1 a jsou tam 3 plus pes neříkám třeba na týden by to nějak šlo ale ne trvale a dál už nikoho nemam
@areh dcera má 7 a syn 16m ( na nějakou tu brigadu bych chtěla jenže mi ho nikdo nepohlida ( manžel jo ale dělá na 3 směny takže bych nemohla zaručit že budu pokaždé moct jít 😔 musím zatnout zuby a začít to řešit nejdříve se to pokusím si srovnat v hlavě pak si s manželem promluvim a snad to dobře dopadne
no tak to je nepříjemné, přeji ti hodně sil