icon

Vystresovaní kvůli nevlastní tchýní a švagrové

smudlinka2019
20. zář 2016

Ahoj holky.Poprosim o radu,jestli s tím máte některá zkušenost a jak jste to řešili.Mám švagrovou a nevlastní tchýni.Jsou to ulhane a nepřející potvory.Uz několikrát nám dělali zle a před několika měsíci to začalo nanovo.Na Facebooku se do mě nenápadně začala hlacne švagrová navazet.Nevlastni tchyne si tam dělala jeden z těch hloupých testu a že bude mít 9 vnoučat.Vnucku jednu má,uz plnoletou a když počítám nás,tak ještě od nás dvě.Tak tam psala,ze neví kde by jich vzala devět.V tom se švagrová začala nenápadně navazet,ze je třeba mít bude.Ze to je tak,kdyz se někomu nechce dělat a udělá si jich třeba devět.Tim myslela mě,protoze se nam druhé povedlo po dvou měsících mého nástupu zpět do práce (snažili jsme se už od srpna co jsem jeste byla na mateřské s tím,ze se to povede třeba dřív,bohuzel to vyšlo takhle a povedlo se to az pomalu po roce,ale to oni neví).Manžel se pak už naštvala a švagrovy napsal,j jestli to ma být narážka na mě.A už to začalo.Ze Potrefená husa se ozve,ze prý rvu na něj a na děti u Kauflandu.Ze jsem tam na něj rvala,at dá děti do kočáru,nesl nákupy a já si sla jak primadona.Pry nás viděla její zakaznice (i když nevím jak,kdyz do kauflandu jezdíme nakupovat vždy,kdyz je starší syn ve školce a s taskama jezdíme vozikem k autu).A že klukům beru babičku s dědou ovšem ne z mojí strany.Coz je také leč,protoze ke tchánovi jsme chodili často,to spíš te jeho se to nelíbilo a ke tchýni také.A pak to dotáhla tím,ze je se mnou jen kvůli dětem,protoze dobře ví,ze bych mu je nedávala.To už me naštvalo a doufala jsem,ze jeho táta to uklidní s tím že ať dají pokoj.Jenze tam jsem také narazila.Ten už byl zpracovaný jejich verzema a že bůhví co píšu na Facebook.Kdyz jsem se ho zeptala co,at mi to řekne,tak jen odpověděl,ze to mam prý vědět já.A že si to se švagrovou máme vyřešit sami.Jenze to se nedá,protoze ona má vždy pravdu a hned ječí.Tak že má odpověď byla jen ta,ze v tom případě bych už na ni vyletěla.A hned na mě opustil,ze by mi pak dal doslova přes drzku.Hold se to stalo,od tě doby nechce vídat ani vnuky.Nevlastni tchyne schválně vždycky postava venku,kdyz ví,ze chodím pro kluka do školky.Minule schválně čekala až dojdeme k autu a začala na malého ahoj a že její pes je rád,ze ho vidí,ze ho dlouho neviděla.Maleho jsem nechala a nevšímala si toho.Pes přiběhl i ke mě,tak jsem ji pohladila a jen slyšela tu pro mě už paní jak ji říká ať mě nechá.Vcera js měla to štěstí narazit opět na ni a tentokrát i se švagrovou.Pes opět ke mě a ona opět tím jejím povrchnim hlasem prosím tě nech ji.To už jsem se naštvala a řekla ji,aby se nezbláznil.A v tu chvíli to začalo.Spustila na mě,ze jsem drzá,ze mi dá přes hubu a že co si o sobě myslim a abych se neposrala.A tady právě směřuje moje otázka.S manželem děláme že nejsou,ale ony jak můžou,tak hned se do nás,tedy hlacne do mě naváží.Meli jsme u nich pro mladšího postýlky,ale po tom všem jsme radši koupili jinou a ať ji třeba vyhodí.Minule mu psala,zeji tam máme a zase si rejpla,jestli si ji zachováváme pro třetí.Manzel nepodepsal,protoze to je u nich lepší.A vcer mu přišla od ní zpráva,ze po mě dnešní ukázce me inteligence pokud si pro ni nepřijdeme,jde večer k popelnicim.O pět se do mě.musela navazet.Ja už prostě nevím co dělat.Clovek si jich nevšímá,ale jak můžou,hnedka rypaji a bůhví co.Ja už jsem z toho na nervy,protoze se bojím toho s čím ještě přijdou.Kolikrat v noci nespim a po tom prvním jejich rejpanim jsem se manželovi v kuchyni složila brekem.Ano,nejspis se na ně mám vykaslet,delat že nejsou a podobně.Verte mi,zkousela jsem to ale nejde to.To se opravdu proti tomuhle nedá nějak bránit?To se už mam bát i vodit malého do školky a nebo chodit jinudy?Včera tam pořád cekali,zda půjdu s klukama k autu,protoze švagrová stála autem bohužel prede mnou.A já radši čekala na hřišti u školky až odjede,aby tam na mě nebyly na to rejpanim dvě,protoze to jsou silné,jak jsou spolu.Ale tohle přece není normální a já už vážně nevím co dělat.Mam tu půlročního syna,pro kterého musím fungovat nonstop a ne být pořád kvůli n ve stresu.Omlouvam se za tak dlouhé psaní,ale už začínám být zoufalá,chtela bych mít klid ☹

Strana
z2
smudlinka2019
autor
20. zář 2016

@siiia on ani tchama to je jeho děda o ně nejeví zájem.Kdyz se narodil druhý syn,nebyl se podívat ani v porodnici a když pak pro nás přijel,tak ani nepřijel k porodnici,aby náhodou nemusel platit parkování a my s chlapem,s vecma a malým šli takový kus

smudlinka2019
autor
20. zář 2016

@margot_ka já jim ale na jednu stranu tolik ustupovat nechci,aby se to dotýkalo kluka.Ma i v ulici plno kamarádů,s kterými se už zná a hraje si s nimi každý den venku

smudlinka2019
autor
20. zář 2016

Holky,ale dnes mě malý pobavil.Jela se mnou pro nej do školky mamka.Druhy prcek mi usnul v autě,tak sla pro nej do skolky mamka.Pani statečná sla kolem auta a ani nepipla.A když pak přišla Mamka s klukama,maly začal na celý Sídlišti na ni ukazovat a křičel Maminko koukej,tam je ta čarodějnice oskliva,c o tam pořád čeká schválně.No já se musela začít smát.On to pořád opakoval po celou dobu 😀 ptala jsem se mamky,jestli mu něco říkala a ona že ne,ze jak ji už viděl z dálky,tal ji to take říkal 😀

eva_mb
20. zář 2016

@smudlinka2019 urcite zvladnes ☺ preci nedopustis,aby Tvoje deti mely nestastnou maminku.Bozi mlyny melou a zavist,jak pises,ze ji dotycna trpi.Nic horsiho snad nemuze byt.Zavistivi lide jsou snad to nejhorsi co muze byt

zazrakysedeji
21. zář 2016

@smudlinka2019 omluva ja na to libi nelibi klikla omylem.ja na fb nejsem a na klikani libi nelibi....😃pardon

zazrakysedeji
21. zář 2016

Doufam,ze tem dvema namelou mlyny,co zaslouzi.jen moc nechapu nazev extchyne.to je manzelova nevlastni mamka a sestra?tchan a tatka je vlastni?

smudlinka2019
autor
22. zář 2016

@zazrakysedeji švagrová je jeho vlastní segra a tchyne je jeho nevlastní máma

zazrakysedeji
22. zář 2016

Takze,tatka je vlastni,segra taky a sefuje tomu nevlastni mati.tak to je mazec.promin,ze se ptam,mam nevlastni mati a brachu,tatka je vlastni a druhy bracha taky.s nevlastni mati se nebavim,jde po me uz od mala,nastesti to vidi i okoli a nedivi se mi.Nevlastni bracha je super a jako vlastni.myslim,ze je uplne jedno,jestli je vlastni nebo ne.je to o povaze cloveka.tva tchyne je zla mrcha a ma to v povaze.Prala bych vam,aby tata a okoli procitlo,to by byl pro ni nejvetsi trest.hodne sil,tohle musite vyhrat😉

zazrakysedeji
22. zář 2016

@smudlinka2019 muj tatka uz sni taky neni 10let a brachu ma porad jak vlastniho.mati to tak holt nema😉tak drzim palce a nenech se ji rozhodit,presne o to jim jde.

smudlinka2019
autor
23. zář 2016

No ono udělali zle už jednou.To prvnímu synovi byl skoro rok.Vykaslal se na jeho první Vánoce i narozeniny.Necim,jestli je takový podpantoflak nebo je tak jednoduchý,ze se téma dvouma nechá ovlivňovat,ale odepsal totálně i jediná vnoučata

Strana
z2