Vztah s větším věkovým rozdílem: Jak řešit neúctu?
Zdravím všechny, mám takový dotaz... nevím jak úplně začít 🙈 jsem s přítelem něco málo přes rok, jsme většího věkového rozdílu. Přítel pracuje, já ještě poslední rok studuji a chodím si privydelavat na brigády. Pár měsíců už spolu bydlíme. Na příteli je ,,pouze'' zatím nájem ten platí kompletně on... peníze bych mu dát mohla,ale zatím to po mne nevyzaduje rekl at to neresim. Ja obcas zaplatim nakup, kompletne si platim svoje veci, potřeby co vse potřebuju a veci do domacnosti. Od pritele zadne penize nevyzaduju i když nabízí,ale prostě mi je to blbé když mam svou brigádu a peníze. Je mi 20 příteli 33....no ted nejak tak k tomu hlavnímu, vím že je to asi normální,ale mám prostě pocit že je neco špatně 🙈 domacnost je komplet na mě, nevadí mi to jsem zvyklá...byt je malý tolik práce to taky není. No ten problem je v tom ze mi prijde jak kdyby vse bylo jen kolem nej..ma narocnou praci to chapu jak fyzicky tak psychicky + cesta do ni a z ni...ale když přijede tak ma naklizeno veceri pod nos apod nekdy ani prostě nepodekuje, bere to jako samozřejmost... Když občas na neco zapomenu třeba mu podat neco ted me nic nenapada...tak k tomu rekne že na něj úplně seru už.. takže prostě si všimne toho spatnyho...to same když jsem minule omylem spatne podrzela tasku a on pisek vysypal vedle, ale byla to jen troška... tak jsem se prostě omluvila a bezela pro smetak at to uklidim. Když jsem sla zpátky tak jsem zaslechla řeči typu "proč já achjo" apod nebo minule když jsem dala do pračky o polštář navíc než se mělo prostě mi to nedoslo tak potom co to zacal vytahovat z pracky a vsiml si toho tak zacal rikat jestli nejsem nahodou postizena a prostě byl urazenej.. nevim co víc už bych řekla. Když jsem se mu nejak rozumne snazila rict že tohle chovani mi neni příjemný že to ma rict normálně v klidu a ne narazkama,apod. Vim ze je to dlouhý...ale byla bych moc rada za váš nazor popřípadě jestli to jde nějak řešit
@karin__6 To je mozne, ale uprimme, to je ve dvaceti letech hodne holek. Proto taky on chodi s holkou o 13 let mladsi.
To neznamena, ze ho nemuzes kopnout do zadku, postavit se na vlastni nohy a potom si najit nekoho, kdo bude tvym rovnocennym partnerem, ne nadrazenym panem, ktery ti nadava, kdyz mu neco zapomenes podat..
@ai30 jo mate pravdu...hlavne se pořád ujistuje aby o mne neprisel kvůli nim právě...boji se že jim uverim, ale na me uz je dost to, ze mu vubec byvalky nejak pisi...nedavno mu jedna z nich psala jestli náhodou nepůjdou na kafe az bude cas... sice mi vše vždycky ukazuje a rika, ale prostě byvalka do nového vztahu nepatri...hodne lidi se divi ze mu to vubec trpím. Ale co si tady tak ctu i nektere zkusenosti.. tak bych dopadla asi fakt blbe a ve 20ti to asi nema stejne cenu... nechci pak dokonce života žít s tím že je každej takovej apod
@karin__6 Je ti dvacet. Sbal si svých pět švestek a nech toho chlapa, co zastydl s chováním někdy přes minimálně padesáti lety, nějaké jiné nešťastnici.

@karin__6 A mely k tomu duvod. To, co popisujes, opravdu nemuze skoncit dobre. (Teda pro tebe. Pro nej jo, on z toho vykrese par let sluzky zdarma a pokud se mu podari, abys s nim otehotnela, tak ma vystarano na nekolik let.)