Vztah se švagrovou
Dobry den, rada bych tady popsala co me trapi a budu rada za každý příspěvek. Je mi 40 let a jsem mamou 1 maleho dítěte. Duvod proc sem pisu je, ze mě trapi vztah s moji svagrovou. Jmenuje se Zuzka, Zuzku jsem poznala před cca 7,5 lety když jsem zacala chodit s mym dnes muzem. Asi po roce a pul jsme se zacaly intenzivneji vidat, myslim, ze vztah byl docela hezky. Nicmene od zacatku bylo jasne, ze kazda jsme jina ja skoro abstinent, nekurak, spis klidny typ, ona kuracka občas nejen cigaret na zenu pomerne znacne holdujici alkoholu, mohu-li napsat milovnik veciru apod. Porad mi ale prislo, ze když jsme spou rozumíme si, mame se cemu spolecne zasmát apod. Ja velmi brzy v začátcích našeho vztahu otehotnela a zacla mit postupne jiné starosti, jiny směr života.., uvedene starosti i radosti se samozrejmne ještě zintenzivnily po narozeni dcery. Ona po detech nikdy extra netoužila, asi jim s partnerem prilis neslo ani plozeni jich. Ale neprislo mi, ze je supr chce. Pak uz ale asi pochopila, ze pokud by je nekdy mela mit tak pokud možno ne uplne pozde. Nyní ceka 1. potomka, který se ma za 3 mesice narodit, Zuzce je 35 let. Tak asi nejak na vykresleni pozadi. Co me trapi, ze mi prijde, ze není oboustranny zajem ke schazeni k udrzovani vztahu, ze ten zajem mam jen ja. Byt jako mama nemam taky tolik casu. Od malicka jsem byla vedena k tomu, ze rodina je snad nejvic a na vztazích se musí pracovat. Proto bych i se Zuzkou chtěla mit hezky vztah ale trapi me, ze to nejak nefunguje. Asi před dvěma lety jsme mely hadku, kde mi vyčetla, ze si prilis stěžuju "na to, ze jsem jen na rod. dovolene" a at si nemyslim, ze pracujici, kteří chodi do práce třeba nejsou unaveni. Strasne se me to tehdy dotklo. Bylo to take v době kdy jsem prave byla /kvůli dceri/ extremne unavena. Ja ji na oplatku rekla /stydim se za to/, ze nemůže pochopit co to je mit dite když zadne nemá. Ano bylo to ode mne osklive, mozna v te době uz nejake chtěla. Od te doby se bojim jakkoliv postěžovat abych to zase neschytala. Na dceriny narozeniny si nevzpomene. Sama se prakticky neozve nikdy. Něco mi vadi v tom vztahu nevztahu ale asi uplne nedokazu vyjadrit co. A tak nejak tusim, ze to nebude fungovat ani az bude mamou. Co by jste delali na mem miste? A omlouvam, se za dlouhy příspěvek. Dekuju moc.
Rodina, nerodina, kdyz mi nekdo nesedi, tak se s nim kamaradit nebudu. V ramci rodiny je dobre udrzet slusnost a nejakym zpusobem vychazet, ale kamaradky byt snad nemusite, ne? Osobne si myslim, ze vy to moc hrotite a mate s ni problem ... to co vy povazujete za dulezite nutite i ostatnim ...
@terezasm presne....jestli ze mi nekdo dela podrazy za zady - nebo i naschvaly nebo poucuje pomlouva a proste neni moje krevni skupina tak se z toho nep...parkrat do roka se sejdeme a jdeme kazda svou cestou...
Me prijde ze zakladatelka nema dost kamaradek nebo nema co delat?? Ze chce za kazdou cenu mit nej kamosku svagrovou??
Ono kdyby byla co k cemu tak nad tim mavne rukou....no tak nenapsali smsku...jestli takhle resi vsechno tak se svagrove nedivim,ze ji na kafe nevyhledava....navic sama napsala,ze jsou kazda jina....
...a pokud neumřely, klovají do ní dodnes...
@shine2015 je jim to natolik putna, že se už na 4 stránce celkem neotřele do zakladatelky navazeji. To je totiž přesně ta rada, pro kterou si zakladatelka přišla. Slyšet, že ona je trapka matka, co chce mít dobre vztahy v rodině. Každý názor se dá napsat citlive, nebo snad ne? Nektere snad ten příspěvek ani nečetlly a jen reaguji na reakce.
@brokovich heled a nema kazdy pravo napsat co si mysli?? Nikdo tady neni vulgarni....jen nekterym prijde ze se nad to cele ma povznest a neresit to ze si nepamatuje nebo nenapise na narozeniny....
Vis ja si myslim ze toto neni tak podstatne....pro svagrovou je nejdulezitejsi jeji manzel deti a jeste oboje rodice...pak je svagrova a jeji deti a manzel...a je to tak spravne ze nejsou na srejne urovni...
Verim ze pri problemu by vzdy pomohla....
Jako a kdyz uz nemel by prat spis zakladatelky bracha???
Je trosku s podivem ze se tady navazi do holky ktera misto vysedavani se segrou manzela mu doma dela zazemi....
Se divim,ze se tady jeste porad najde nekdo kdo chce s necim poradít nebo se nedej boze!!!! z necim sverit.....to uz fakt chce mit poradnou odvahu🙂🙂🙂
@lenatu tak to jsme dve🙂 uplne se diskuze prevrati nekam jinam....ja vzdycky kdyz vidim nazev nejake nove diskuze treba....co mam delat? tak uz se hrozim jak zas nekoho rozcupujou a udelaji z neho naprosteho blazna....chvilemi uz nevim jestli se mam jeste smat nebo uz zacit brecet🙂🙂
.
@nutricnihodnota Na diskusní fórum MK si hlavně chodi spousta žen léčit sve komplexy.
@nutricnihodnota já nikomu med kolem pusy nemazu ale píšu TO jak to vidím 😀 a ano diskuzní fórum tak se píší názory a v této diskuzi se rádo dokola nesmyslně hádá a vymýšlý lži..Já napsala svůj názor a nemám potřebu mazat med kolem pusy..ale to už dost svědčí o uvažování "druhé strany".
@nutricnihodnota tak to jo.....to jsem fakt nevedela🙂 ale jak myslite...
@shine2015 vis, ono je to téžke. Ne každý je vypravěč. Zakladatelka popsala, jak nejlépe mohla situaci. Snažíla se vykreslit vse tak, aby podala verny obraz toho vztahu. Místo slušných reakci se od některých dočkala pohrdání a sprostot. Pro ni to není "blbina", proto ji to trápí. Ale lze snad na ni reagovat slusne, ne? Spoustu se nás tu shodlo, že, když svagrova nechce, tak s tím těžko něco udělá. Ale někdo ma potrebu to říct tak, aby ublížil a ještě si k tomu domýšlí vselijaka kdyby. To je to, co mne se nelíbí. Absolutní neúcta k druhému člověku.
Reaguje vůbec na vaše komenty zakladatelka, nebo to vzdala? 😂

@japona s tím souhlasím. Není to ani moje švagrová, ale kamarádka a dokola jsem poslouchala podobné věci.. Jak jsi psala... až jsme se přestaly "kamarádit" Takže si myslím, ze to bude u nich dvou něco podobného