icon

Vztahové pochybnosti: Nakupování dobrot pro ex. Řešit či přejít?

9. črc 2023

S mojim chlapem pracuje jeho ex (on tam pracoval dříve než ona), pracují každý na jiné pozici. Nic méně, nedávno mi přišla zpráva, která nebyla určena pro mě. "Ty tvoje sušenky nemají. 😔" Vzhledem k tomu, že ji znám vím že má vysloveně uchylku na takové slepovane kolečka z lidlu.. Já sušenky nejím a když už tak vůbec nemám žádné "moje". Chlap mi strašně tvrdil, že s ní nikdo z práce nemluví a nemá ji tam rád, že se z ní stala namyslena cuza.. Od jeho kolegů vím, že ji občas nakoupí ráno předtím než jde do práce. (nekonfrontovala jsem ho) divili se že mi to nevadí... No a mi to vážně nevadilo, do doby než jsme byli na dovolené a jemu přišla zpráva. "Už nám tu chybíš, nemám koho otravovat a nikdo mi nevozi dobroty." (Ne, nelezla jsem mu do telefonu, v průběhu dovolené jsme nosili vždy jeden telefon u sebe a většinou v mojí kabelce, když tam měl zprávu tak mi řekl ať to přečtu.) Jeho kolegové ji vážně nemají rádi 😂 ona je prostě taková" svá ". Člověk si na ni musí zvyknout, znám ji déle než svojeho chlapa, ale kamarádky jsme nikdy nebyly.. No a chlap mi k tomu nic neřekl a před dcerou jsem po něm nechtěla huknout o co go, no a večer jsem na to upřímně zapomněla.... No a k věci, dělaly by jste z toho aféru a vycitaly mu to? Z jedné strany já v době kdy dne pracovala tak jsem taky koupila jídlo i tomu kdo napsal, že nestíhá a naopak... Řešili by jste to nějak? Protoze se ve mě pere to, že mi věřím a z druhé strany nechápu proč, když ji "nemá rád" pro ní nakupuje.. Jako jo, on je hodný a rozdal by se ale sakra... Co si o tom mám myslet... Jsem na rozpacích, zda to přejít a nebo řešit v zárodku, případně si doslapnout na ni 😂.. Jednu slečnu co se kolem něj motala jsem taky odstranila bez toho abych mu to vycitala (tam to bylo jen z její strany... 18 se "zalaskovala" do něj a v ten moment měla furt nějaký dotaz k autu a chtěla to řešit na kávě (on ne, a normálně mi řekl co mu píše a co dělá).

Strana
z2
autor
12. črc 2023

@miryp no, jako prvně mě vytocila ta zpráva i o tom nákupu, ale pak mi taky došlo, že jsem dělala to samé prostě jsem šla nakoupit pro všechny co chtěli a naopak... Jo to že je to ex by mi asi taky nevadilo, jenže ona si ho po rozchodu pořád narokovala i když už byl se mnou...napr. V noci mu volala, že ji nesvítí světlo ať hned přijede a podobně (nikdy tam nejel), nebo v jednom kuse chtěla ať ji někam odveze a pod... Pak s tím přestala po několikátém rozhovoru s chlapem ať se vzpamatuje... Takže se bojím, že s tím začne znova.. A ta SMS na dovolenou, no to bylo i na mě moc a to si myslím, že jsem ve spoustě věcech hodně tolerantní... Chlap říkal , že si s ní promluví ovšem jaký výsledek to bude nebo nebude mít to nevím.... 🤷‍♀️ A to nemluvím o tom, že je v rodině chlapa oblíbenější než já...

missinka87
13. črc 2023

Já bych z toho měla taky divný pocit. s Manželem jsme byli kdysi v podobně situaci a nedopadlo to dobře. Nastoupila k nim kolegyně, začali si rozumět, zprávy s oslovením zlatíčko, beruško... když jsem to zjistila, řešili jsme to, jenže já byla hysteriká a logicky mu to začalo vadit, sblížil se s tou dotyčnou ještě víc. Tenkrát jsem uhodila i na ni, vyměnily jsme si pár zpráv s tím, že ona rodinu rozbíjet nechce.. do roka to skončilo tak, že nás manžel opustil kvůli ní, byli spolu ccca 3 měsíce, odkopla ho :D a po nějaké době jsme našli opět společnou cestu, vzali jsme se a žijem šťastně 🙂 takže se nakonec happyend konal, ale byla to nepříjemná doba.. Takže pokud ti intuice říká, že je něco špatně, je to pravda.

Strana
z2