Zažíváte partnerský vztah plný manipulace a bolesti? Diskuze.
Zdravím nevím jak začít ale zajímá mě jestli v tom jsem sama nebo takový vztah měl ještě někdo? Jak jste to řešily?
S přítelem jsme se snažili dlouho o syna a po porodu nebyl schopný vydržet ani sestinedeli, začal s tím, že si najde jinou na sex a já myslela, že to myslí ze srandy Po sestinedeli jsme spolu opět začali spát, ale já měla bolesti a s malým 24/7 když on jen ležel doma v posteli nebo byl na mobilu (ve dnech volna), nebyla nálada na poradny styk Víceméně jsem s nim spala jen protože to chtěl on a zatínala zuby bolestí Nedávno mě podvedl se svou bývalou a já mu to prominula i když chtěl od nás odejít Řekla jsem mu že sex do testů nebude ale hned druhý den kdy já už více než 24 hodin nespala jsem konečně zvládla usnout a probudilo mě jak do mě proniká Bolest šílená a když jsem mu řekla že nechci tak stejně pokračoval Nechci aby malý vyrůstal bez táty a tak jsem ho nechala a dál s ním spala jak on chtěl Do toho jsem zjistila že jsem znovu těhotná ale chce abych šla na potrat a nezajímá ho že mě to při sexu bolí hluboko uvnitř Po sexu mě asi hodinu ještě bolí podbřišek jako při začátku silné ms a už se mi i stalo že jsem po sexu krvácela
Bohužel když jsem o tom mluvila s kamarádkou tak její přítel se kamarádí s partnerem a hned šel do mě že když bych řekla ne tak to znamená ne a že když bych nechtěla tak to neudělá Stejného názoru jsou všichni v mém okolí a já už si připadám jak blázen a ten nejhorší člověk
Sama jsem s otcem nevyrůstala a bylo to dětství o ničem Nechci aby to potkalo i mého syna a tak doslova skáču jak on pískne
Měla to některá podobně ? Jak jste to řešily ?
Je mi jasné že zním jako pošahaná tak prosím o udržení anonymu a děkuji za jakoukoliv zkušenost nebo radu co dělat K synovi partner nijak extra nepřilnul a to nejhorší na tom je, že ani při kojení mu není nechutné zasunout a uspokojit se Kéž bych si to vymýšlela
Je to smutné a mrzí mě to. Ale osobně s takovým chlapem bych nebyla už jen za ty kecy a jako poslední sex s jinou. Nikdy
@te_reza bohužel díky mámě vím, že si ženy nechají líbit i horší věci... U mámy za to mohla traumata v ženské rodové linii, která ovlivnila její výchovu a to zapříčinilo, že nedělala vůbec nic pro svou ochranu ani tu naši... Jako jo, taky jsem si říkala, jestli to tu zase někdo netrollí, protože pokud není žena rozhodnutá odejít, tak se zpravidla nikomu nesvěřuje (ani anonymně) a ani nevypisuje na sociální sítě, protože se zpravidla bojí, aby to dotyčný nenašel, ale co když to tak není a ta žena tím opravdu prochází? Proto raději napíšu "seber se a jdi, je to fakt problém s domácím násilím a zničí to život tobě i dítěti" než riskovat, že v ní nezájem ostatních uhasne ten plamen, kdy zjišťuje, zda je to ok...
Je mi uplne jedno ze budu hnusna, ale muzes si za to sama, kdyz mu tohle dovolis. 🙄 Sebeucta nic?
@nickobsazeny tohle je strasne jednoduchy.. vem si jeji boty, projdi jeji cestou a pak sud.. manipulator umi divy.. kdyz zpetne vidim, kam to mohlo dojit u me, nechapu.. jsem rada ze jsem jeste zavcas prozrela.. ale i dneska, po vic jak trech letech, nejsem tam kde jsem byla kdysi..
Zamilujes se, on ti snese modre z nebe, chova se dobre, udelatw si dite.. v tu chvili prichazeji zmeny chovani.. ma te jistou, zacina te manipulovat.. pomalicku, po kouskach.. za vse muzes ty, jsi neschopna, nic nevis, neumis.. nikdy nepochvali.. chces odejit, je z nej dokonalej partner co i slzu vymackne, aby te dojal a presvedcil.. roztajes a jede to znovu.. hur.. tezko se z toho dostava.. ja ho vyhazovala pul roku nez jsem to opravdu dokazala... Zpetne vidim ty male veci co me meli hodne varovat.. tehda? Vzdyt jsem pitoma, on ma pravdu ze......dopln si cokoliv..
A taky tyhle lidi jsou na verejnosti vetsinou oblibeni, aspon na oko, pusobi dobre.. peklo nastava v soukromi...
Tak prosim nesud, to zadavatelce nepomuze.. pomuze ji uvedomeni, pomocna ruka a dodani odvahy..
@nickobsazeny Tohle chce kazda zena,ktera necim takovym prochazi slyset. A proto se to pak obeti stydi nahlasit a sverit se. Presne kvuli takovymto reakcim. Nastuduj si neco o domacim nasili a zneuzivani nez priste neco takoveho napises. Je to jako kdyz reknes,ze znasilnena si za to muze sama,protoze mela kratkou sukni apod. 🙈😔
@l_ presne,tezko se z toho ckovek vymani.
Zakladatelko,prosim aspon nekam zavolej,jednej a ten potrat bych i pres osobni presvedceni taky absolvovala. Muzes vubec jako tehotna na tu operaci zlucniku?
@nickobsazeny Je mi úplně jedno, že budu hnusná, ale jsi úplně blbá. Empatie nic?
Holky děkuji za vaše komentáře Bohužel mě pár dní na to chytl záchvat a přítel si na mě vzal nemocenskou aby se postaral o malého a o mě
Nemůžu nic tahat unavovat se a dlouho být na nohou Prakticky mám jen ležet a jist suchary Jenže přítel si to bere jako dovolenou Nádobí neumyje, prádlo nedá vyprat, nepověsí, nevyžehlí Kdyby aspoň vyluxoval nebo zametl Ale nic takového Syna nechává na podložce si “hrát” Jsou mu 4 měsíce Ještě si sám hračky nepodá a sám se neotočí Asi 2 dny jsem to vydržela, ale už nemohla jen tak koukat na to, jak byt není uklizený a syn pláče na zemi Začala jsem tedy zase “kmitat” Vyluxovala, umyla nádobí, vyprala, vyžehlila… Partner jen ležel na posteli a hrál nebo šel “na záchod” kde taky jen hraje Uprostřed noci mě vzbudily šílené bolesti a musela mě odvézt sanitka Byla jsem na kapačkách, přemýšleli jestli mě nechat v nemocnici nebo ne a nakonec pustili, že mám mít klid Takže jsem se starala jen o syna a doma zase bordel Já jím do operace už jen suchary a partner zvládne kvůli jednomu jídlu využít všechny talíře a hrnce v kuchyni Včera už jsem to zase nevydržela a musela aspoň trochu uklidit Ano, hádáte správně, zase mě to v noci chytlo a jela jsem Jak se mám prosím udržet neuklízet? Přece nemůžeme být v bytě s přetékajícím košem, hromadou neumytého nádobí, horou špinavého prádla a špínou na podlaze Jak ho přesvědčit že doma opravdu nemůžu fungovat a přitom ho nenaštvat?🙏
Tvl jako pardon, ale co je to za hňupa?? Několikrát tě odveze sanitka a on nic? Nemáš rodiče nebo někoho, ke komu by ses přestěhovala a pohlídal by ti prcka? Protože takhle to fakt jako nejde
To neni nikdo jiny z rodiny, přátel kdo by pomohl?.. takhle se chova jen hulvát
.. ja myslela ze uz jste pryc od něj!!!! Asi jste opravdu na dně ze s takovym člověkem zůstáváte....
Ahoj, zavolej si kohokoliv na pomoc( rodinu, přátele, známe,) prostě úplně kohokoliv a hned jak to půjde odejdi. Moje máma tohle snášela 10 let a teď má obrovské zdravotní a psychické problémy a moje kamarádka se tak dlouhou bála odejít až když mu odmítla dát co chtěl protože se starala o jejich syna tak malého opatřil horkou polévkou a jo znásilnil násadou od koštěte. Teprve pak utekla. Naštěstí ani jeden nemají fyzické následky. UTEČ !!!
Nemůžeš dát syna hlídat někomu jinému? Bojím se, že mu ublíží, nic k tobě ani k němu necítí. Aspoň to dítě ochraň, když neumíš ochránit sebe.
Tohle nemůže být pravda.
@natysnovec taky o tom dost přemýšlím
@natysnovec holky, může to být pravda, dějí se věci mezi nebem a zemí... ☹️ To byste koukaly. Já když to kolikrát čtu ve spisech, kde je to potvrzené, i tak tomu nemůžu věřit... 🥴
@nazka Kéž by to byl nějaký hloupý a dost nevhodný troll. Když jsem se bavila se sociálním pracovníkem, tak jsem hleděla s otevřenou pusou, co všechno se v rodinách může odehrávat a okolí před tím zavírá oči.
Je to hnusný, ale někteří by vůbec neměli možnost mít děti, když je potom vychovávají/ nechají celý život vyrůstat v tomhle a rodina dělá, že ve všechno v pořádku.
Vezmi to nejnutnější a uteč! 🙏 Měla bych strach, že když je takový hovado, začne ubližovat ve tvoji nepřítomnosti synovi. Evidentně k němu moc vztah nemá, ty tam nebudeš a on si svoje mindráky začne vybíjet na něm.
🙏🏻🙏🏻 bordel neutece, zavri oci nekoukej na to.. nebo chces aby malej byl bez mamky? Ono to telo potrebuje klid proste.. delej jen co musis a to uklid fakt neni... A utec.. zachran vas nez dojde k necemu horsimu, nez ze absolutne nic nedela..
Dalsi blbka bez kousku sebeucty a hlavne teda mozku, ktera si s kretenem udelala miminko 🤦♀️ (nerikejte mi, ze doted byl ukazkovej 🙄)
Skvelej priklad pro toho malyho kluka, kterej bude podstatnou cast zivota koukat na to, jak se ma chovat k holkam a nebo dalsi samozivitelka, ktery se budeme vsichni skladat na prispevky, i kdyz si za to muze sama 👍
@smajlinka Já to chápu ale... Proč v tomhle někdo setrvává 🤷🏼♀️😓
@natysnovec ono jak z toho ven? Ses bez primu, bez bydleni, bez rodiny.. bojis se aby ti neublizil, atd.. neni to jednoduchy se z toho vymotat.. uz jenom rict, napsat, jak to doma doopravdy je, je hrozne tezky..
@natysnovec já si tuto otázku pokládala několik mnoho let, neb máma také neodešla. Ona sama mi na to odpovědět nemohla, protože necelý rok a půl poté, co jsme byly odebrány se sestrami do dětského domova, podlehla rakovině vaječníků. Nakonec jsem své odpovědi dostala ve chvíli, kdy jsem před pár lety začala pracovat na svých traumatech z dětství, aby tato neměla vliv na mé děti. V rámci technik jsem pochopila, že za to mohlo karmické rodové zatížení a z něho vyplývající výchova, které společně formovaly to, jak se bude žena v partnerství chovat...
@swan42 dik, prave jsi ze me udelala blbou 😎 miluji kdyz lidi soudej druhy, kor kdyz je vubec neznaj, nevedi co prozili..
Ono jsou taci, co se projevi, az kdyz maj svy jisty.. nebo kdyz opadne zamilovanost protejsku a nedejboze odporuje, nesouhlasi apod..
Ale.je fajn, ze kazdej kdo si udela dite s volem je 'blbej bez kousku sebeucty a hlavne teda mozku'.. odsoudit je opravdu lehke.. to umi kazdy ;)
@swan42 Bohužel chlap se může změnit i po porodu, i po delší době od porodu. Asi tak jako ženská.
@l_ nemas zac 🤷♀️
@orangutan123 ano, muze, ale ted je tu tahle diskuze, ne zadny obecny kecy na podobny tema...zadavatelka nepise jakej byl predtim, ale z toho, co psala si myslim ze je docela zjevny, ze doma nikdy nehnul prstem a u ni zas, ze mu nikdy nerekla ne...

Jestli to zas není nějaká trolí sračka (ani se mi nechce věřit, že si tohle nechá někdo reálně líbit) tak se sbal a vypadni. Co nejdál.