Změna bydliště, musím ji oznámit biologickému otci?

nov.tere
31. říj 2014

Ahoj maminky mám prosbičku s otcem mého dítěte nevycházíme dokonce mi vyhrožoval i smrtí a snažím se s ním komunikovat co nejméně. Ale je tu problém musím mu napsat novou adresu na které se nacházíme ale nevím jak neb jako mám prostě strach a vím co bude následovat. Ale teď jak by jste mu napsali dopis ve kterém mu oznámíte že dítě je jinde a tím pádem že má posílat i alimenty jinam. Doufám že to je trošku srozumitelné a chápete mě co chci poradit.

terry1512
31. říj 2014

A proč mu musís psát novou adresu?Kvůli styku s dítětem?A alimenty si můžeš nechat posílat na účet tam tvoji adresu nepotřebuje.Jinak bych ma normálně napsala dopis že se prostě stěhujete a hotovo,pokud do toho nemá co mluvit.

terez27
31. říj 2014

Jestli to není nutné,tak bych mu to neoznamovala...alimenty posílá na účet,ne?

nov.tere
autor
31. říj 2014

@terry1512 : na účet neposílá ikdyž jsem mu ho u soudu předávala. A adresu mu musím napsat neb má určený návštěvy na který stejně nejezdí. A navíc alimenty mi chodí do 250km vzdáleného města. A nevyplatí se přeposílat mi je složenkou na novou adresu.

nov.tere
autor
31. říj 2014

@terez27 : na účet právě ne posílá je složenkou, a viz moje odpověď víš má určený návštěvy na který stejně nechodí.

terry1512
31. říj 2014

@nov.tere No tak pokud stejně nechodí na návštěvu tak bych mu prostě poslala dopis že měníš bydliště a hotovo.Zakázat ti to nemůže snad?A co zkusit ještě úpravu styku když se o malou stejně nezajímá.??

terez27
31. říj 2014

@nov.tere když nechodí na návštěvy,tak bych mu nic neoznámila...peníze bych si radši nechalab preposilat abych měla klid

lenkaef
31. říj 2014

@nov.tere nechápu to s těmi alimenty??A pokud s vámi otec nežije a nejeví zájem,tak byvh ho o novém bydlišti ani neinformovala.

nov.tere
autor
31. říj 2014

@lenkaef: alimenty jsou posílané na mé jméno složenkou na starou adresu, tam mi je musí matka dát do obálky a přeposlat sem abych si je tady vybrala.

lenkaef
31. říj 2014

@nov.tere a proč nechodí na ůčet?Ušetřilo by ti to čas.

nov.tere
autor
31. říj 2014

@lenkaef : číslo účtu jsem mu předávala u soudu když sem si nechávala zvyšovat alimenty ale on je totální kretén a posílá je pořád složenkou