icon

Ztráta důvěry v partnera: Jsem paranoidní, nebo mě podvádí?

23. čer 2022

Dobrý den, ahoj všem,

předem se omlouvám za anonym, ale téma je pro mě velmi intimní a bolestné. Zároveň nemám komu se vypovídat a hledám rady a názory někoho nezaujatého, kdo mi snad otevře oči. S přítelem jsme spolu 11 let, děti nemáme, jen hypotéku na byt. Vždy jsem ho považovala za toho pravého a milovala ho nade vše. Jenže před zhruba 4 roky jsem přišla na to, že si píše velmi intimní zprávy přes Messenger se svou údajně "nejlepší" kamarádkou (v PC jsem našla její nahé fotky, když jsem hledala jeho oblíbené písně). Navzájem si psali, jak se milují, jeden druhému chybí, myslí na některé části těla, atd. Ztropila jsem tehdy obrovskou scénu, chtěla odejít a x dní s ním nemluvila. Omlouval se, říkal, že to byla pitomost, že to nikdy tak nemyslel a miluje samozřejmě jen mě. Že vlastně ani neví, proč to psal a že mi tím může tak ublížit. Dotyčnou si smazal z přátel.
U mě partner ztratil jakoukoli důvěru. A už mu nedokážu věřit jako předtím. Cítím se podvedená, zraněná, ponížená. Také sex od té doby stojí za nic. Spíme spolu sporadicky, v tuhle chvíli téměř vůbec. Nyní mám pocit, že se to děje znovu, jen s někým jiným. Partner občas prohodil nějaké informace o cizích ženách, jak se mají, co dělají, atd. Žárlivost se ve mně znovu probudila a od té doby na to nemůžu přestat myslet. Celé to ve mě bouchlo, když šel s další údajnou kamarádkou na drink. Normálně s tím nemám problém, šel i tentokrát. Jenže se vrátil v jednu ráno s odůvodněním, že se dlouho neviděli a dobře se bavili, nic víc. Představy mi jedou na plné obrátky a bohužel jsem to nevydržela a podívala se mu do konverzací na messengeru (moc se za to stydím). Všechny zprávy kompletně smazané, má tam zprávy jen semnou, svojí mámou a mužskými kamarády. Přitom moc dobře vím, že se po messengeru domlouvali právě na té schůzce. Stejně tak vím, že si píše i s jinými ženami, o kterých občas mluví. O 14 dní později s ní šel znovu, tentokrát přišel domu ve 2. Stejné odůvodnění. Pohádali jsme se, já se mu snažila vysvětlit, jak se cítím a po té aféře před čtyřmi lety mu nedokážu věřit, že o nic nejde. Přísahal, že s ní nic nemá, že je to všechno v mojí hlavě a jsem paranoidní.
Prosím, zkuste mi popsat váš názor na věc. Jsem zoufalá. Nedokážu se na něj už ani podívat, natož s ním mít jakýkoli fyzický kontakt. Pořád na to myslím a nedokážu se na nic dalšího soustředit. Vztah se mi po 11 letech nechce úplně zahazovat, ale zároveň nechci žít zbytek života v tomto strachu. Opravdu jsem paranoidní? Může být jen kamarád nebo ze mě celou tu dobu dělá akorát blbce?

Strana
z3
levandule_k
27. čer 2022

To je normální, že se to tobě strašně bije, to je kupa emocí, které musí ven. Držím palce ať je brzo líp.

misa31081988
1. črc 2022

Pozvala bych tu jeho na kafe, když je tak úžasná ,tak bys ji taky chtěla poznat. Ti chlapi jsou hovada. Kdykoli by chtěl jít ven s kámoškou ,dala bych mu do kafe PROJIMADLO A DOPORUCUJI VETSI DAVKU ,ať se s ní posere.Protoze ty budeš aspoň v klidu ,že stráví víc času na WC než s ní a on bude v prdeli z toho ,že místo nové baby ,bude přednější toaleťák a WC. A určitě to pro novou sexy taky nebude. Neřeš a nenic si nervy ,jednej jako hrdá žena a doprej mu to rande ......👍

misa31081988
Autor odpověď smazal
misa31081988
1. črc 2022

Doma ho zamknout nemůžeš , chlap si vždy najde cestu jak jít a říkat mu ,že tě to bolí ,vadí .....jedním uchem ven....chlap vidí novy objekt a jde....bohužel.....a může tě milovat .....někteří chlapi jsou takoví. Tak bych mu to aspoň nandala s grácií ,ať ať odejde ,ty budeš v pohodě a on na WC.

Strana
z3