Ztráta přitažlivosti k manželovi: Jak vyřešit tento problém?
Jdu se poradit s problemem, se kterym moc nevim kam. S kamaradkami, ktere znaji vesmes me i manzela to resit nechci. Mame celkem fajn manzelstvi, male deti, nic nam nechybi. Ale - manzel me naprosto prestal pritahovat. Nechce se mi dat mu ani pusu. Respektive ano, takovou tu jako si date s babickou - na tvar... A obejmuti je jeste ok. Ale pred polibky vylozene utikam, nemuzu si pomoct. Sex jsem nejak s lehkym sebezaprenim davala, ale ted uz se po tom citim jak znasilnena. Citim ho ze sebe a strasne mi smrdi, den po sexu jsem musela snad 5x do sprchy (a porad to moc nepomohlo). Neni to uplne kratkodoba zalezitost, trva to uz bezmala pul roku a misto toho, aby se to nejak zlepsovalo je to cim dal tim horsi.... Pritom je to atraktivni fajn chlap, stara se o nas, nepije (tedy samozrejme obcas sklenicku), nekouri, pracuje, chova se ke me pekne. Tak co to se mnou krucinal je? A co s tim mam delat? ... (zacala jsem chodit k terapeutce, ale zatim jsme u meho detsvi .. :/ ) Kdyz spolu sedime vecer na sedacce a koukame na film, tak si rikam, jak je nam fajn a ze to preci nebudu borit. A pak dojde na "intimnosti" a vim, ze to budu muset resit. Ale jak? A da se to vubec?

@vh1610 držím pěsti ať se to zlepší 🍀❤️
Jinak díky za optání, ano, dalo by se říci, ze jsme šťastní, ale dvě děti daji zabrat. Na druhou stranu, jsme spolu 20 let a za tu dobu jsme se naučili se problémům postavit čelem a řešít je, ne od nich utéct ❤️