Zvládnout toxický vztah: Zvážit rozchod s manipulativním partnerem
Ahoj děvčata,chtěla bych znát jen názor.Co by jste u/dělali být na mém místě.Už jsem tu měla dotazy.Mám přítele(jestli se to dá tak napsat).Jsme spolu už pár pátků.Po sexuální stránce nám to neklape,ze začátku ano.Po chvíli vztahu mi říkal,že on to nepotřebuje,(jeden krát za měsíc),to prý stačí.A nebo za odměnu mi dá sex.Je 2x rozvedený.Má 3 děti. Znám ho od mala.Je hóoodně urážlivý.Za vše se urazí a pak mlátí se vším.Přišel ke mě s holým zadkem,(to mi nevadilo-nevadí).zaplatila jsem mu řidičák,ze svýho jsem mu koupila auto.Ale ta jeho povaha,výkyvy nálad má,to mi vadí.Říká,když mu něco vytknu,že si jde hodit mašly.Kolikrát už jsem z něho tak psychicky unavená,na dně.Že hrůza.Musím na něj v bílých rukavičkách.Nemohla bych si s ním vzít nic na splátky,bála bych se.Poslední dobou se mi zdá,že je dost na majetek.Nejraději aby se mi děcka odstěhovaly z domu a pak by se mu tam líbilo.Mám z něho takový pocit.Kamarádi mi říkaji,co z něho mám a já na to,že ani asi nic.Jen vařím,peru atd...Je doma hodně málo mluvný,jen mobil mu stačí.Pak když se radím s dětma,jak co uděláme,tak začne štěkat,že se mám ptát jeho.My si ani nepovídáme,když přijdeme z práce domu.Jen nevím,jestli mám na to srdce ho vyhodit.Ja mám své bydlení,zařízení,auto.Práci,plat není moc vysoký,ale na poplatky a jídlo to postačí.Dluhy nemám.Mohu poprosit jen o názor.Děkuju
@levandule_k ni tohle je slusny exot, tomu sbalit tak kufr a poslat hledat stesti jinak. Jenze lehce se to rika hur dela.. s tou sebevrazdou jsem reagovala obecne, ze nelze rict, ze sebevrah nevyhrozuje...my to zazili v rodine a bylo to fakt hrozny, nejen na psychiku, do toho dve deti, ktere mely pochopit, ze tata se obesil.. to fakt clovek zazit nechce...

@fyii Tak i to se může stát, že si někdo nakonec sáhne na život, ale tady mi to přijde klasická pijavice, vydírání přes slabost, já jsem chudáček, když mě nepůjčíš peníze, podřežu si žíly.
Tak jestli věta, tak si z toho mostu skoč, já tě tam klidně dovezu, přijde moc drsná, tak ať mu řekne na jeho kecy o sebevraždě, hmm tak to potřebuješ psychiatra a odveze ho na psychiatrii, protože tam jsou trénovaní na to, aby člověku pomohli od těhle myšlenek.