Body s vtipným nápisem, máte nápad či hlášku?

liduskabalanova
7. lis 2014

Ahojky holky, chtěla bych pro malinkou nechat vyrobit k prvním narozeninám bodýčko s nějakým vtipným textem, obrázkem, něco jako Jsem velká holka, To koukáš, už je mi rok ..!! Neměli byste nějaké vtipné nápady na obrázek či nějakou originální hlášku 🙂 ..?? Děkuju moc za rady 🙂 ..

nonacek
7. lis 2014

@liduskabalanova moje svagrova měla pro holku takový body z napísem: nenadávejte my,stejně vás neposlechnu😉 nebo : Já jsem tatínkova holčička . 😆 nebo : už mam svůj názor a plnou plenku😉

liduskabalanova
autor
7. lis 2014

Hihi :D .. To je krásné 🙂 .. Tatínkovu holčičku znám, právě něco takového mě přivedlo na nápad něco k těm prvním narozkám, mohla by to být třeba i nějaká básnička, ale chtěla bych něco vtipného, jen nějak nemůžu přijít na to, aby to bylo opravdu ono 🙂 ..

nonacek
7. lis 2014

@liduskabalanova mě straně pobavilo ten nápis už mam svůj názor a plnou plenu 😂😃😃😃😃 to jsem se z manželem fakt zasmala

liduskabalanova
autor
7. lis 2014

@nonacek Hihi, ten se mi taky líbí nejvíc :D .. Hihi, nebo - 9 měsíců v lapáku, venku za dobré chování, Na mě se nedívejte, to smrdí taťka, Dámy STOP, můj otec je zadaný, Když já nespím, nikdo nespí :D ..

nonacek
7. lis 2014

@liduskabalanova😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 to je také vtipne... Ať už si vybereš jaky kolik citát,tak ať je stejně roztomilý jako děťátko které ho bude nosit. přeji šťastný výběr 😉

kachna_b
Autor odpověď smazal
Zobraz