Chtěla bych poradit můj syn bude mít narozeniny 3roky a je ve školce co udělat pro dětičky 🤔😊
4. říj 2018
Domluv se s učitelkou co můžete donést.U nás nesmíme nic pečeného doma ani kupovaný dort,ovoce a zeleninu také ne.Sladkosti jen jednotlivě balené.Dcerce jsem dělala balíčky s mini haribo bonbony a sušenkou a dávali jsme do třídy dvě lahve rychlých špuntů.Balíčky si děti brali domu.
Pracovala jsme ve školce a vždycky byl fajn dort. Zeptala bych se předem paní učitelky, jestli nemá někdo z dětí alergii na lepek (či něco jiného). My jsme takovou holčičku měli a bylo vždycky smutný, že děti dostaly mega dort a ona na ně koukala... Pokud je k tomu školka vybavená (a otevřená) je fajn nakoupit ingredience, aby si děti třeba cupcaky upekly samy ve školkce. My měli kuchyňku a děti to moc bavilo.

Já jsem na školkové narozeniny vždycky pořídila ovoce a napekla muffiny. K tomu dětský šampus, barevné kelímky, barevné kloboučky, balonky a brčka a zábava byla zaručená 🙂 Ještě jsem Adamovi dávala nějaké drobnosti a on je rozdával. Vždycky si to všichni moc užívali 🙂