icon

Co koupit manželovi, který má vše?

lallaa
29. lis 2024

Holky co kupujete manželům k Vánocům? Ten můj je typ - všechno má a nic nepotřebuje” 😄🙈
Nějaké tipy?

Strana
z2
journals
1. pro 2024

@lemamama a to já klidně přiznám že fakt nevím co by ho potěšilo a po čem touží. Má koníček - běhá (ultramaratony), ale v tom se absolutně nevyznám a on si kupuje jen to nejlepší a nejšpičkovější vybavení. Boty si kupuje co čtvrt roku a má jich několik do různých terénů, hodinky má nové, auto teď koupil, on je ten typ co absolutně nepotřebuje čekat na Vánoce a co chce, objednává hned. Je na věci velmi náročný, co chce, to si koupí a musí to být top 🤷🏻‍♀️ takže udělat mu něčím radost a překvapit ho je opravdu těžké. Jsem ráda za podobnou inspiraci, protože někdy už opravdu nevíš co a já ráda dávám smysluplné dárky. Buď ráda že to neznáš 😉

kytulenka
2. pro 2024

Poukaz někam, kde si může udělat radost 😎

caren83
2. pro 2024

My si každý rok posíláme par odkazů co by se nám líbilo a z toho vybíráme . + Něco co jsme vymysleli sami .Ale už si neřekneme: hele lásko tak já teda ,,napíšu "Ježíškovi a on ti teda donese tohle a tohle , aspoň trošku překvapení pod stromečkem 🙂 Samozřejmě to nepřeháníme ,někdy jsou to darky trošku větší jindy zase menší . Vždyť Vánoce nejsou jen o dárcích. Ale oba by nás mrzelo nemít pod stromeček nic i když spousta lidí řekne koupíme si to během roku .... To už není to ,,tajemno " které v každém zůstává z dětství .Letos dostane měkouše a náramek s rytinou .

Strana
z2