Dárky pro maminky a manželky k Vánocům. Máte tip?
Holky,jak už říká název,o co si letos ,, píšete Ježíškovi,,?🤪 manžel na mě dnes vybalil,co si letos přeji.A já, po pravdě, jsem mu řekla, že vůbec nic,ze jsem ráda, že jsme relativně zdraví a máme se všichni rádi(pro někoho možná klišé)A on, že ať si řeknu aspoň o maličkost.A já prostě nevím,tak třeba mě zaujmou nějaké tipy,co si přejete vy.Nechci tu ale rozhodně vyvolat nějakou nevrazivou diskuzi, že někdo si přeje za tisíce a jiný na to nemá apod....jde mi jen o inspiraci.Resi se tu vetsinou jen děti a manželé,tak si pojďme popovídat i o nás, matkách a manželkách 😀
Ja si preju puklice na auto a kdyby k tomu prihodil nejakou poukazku do knihkupectví tak by me to potěšilo 🙂
První Dior kabelku a nové příbory, ale to je prý dárek pro celou rodinu,což si nemyslím a chci je pod stromeček.
Permici na zimu do welness - bazén a sauna.
První Dior kabelku a nové příbory, ale to je prý dárek pro celou rodinu,což si nemyslím a chci je pod stromeček.
@dandaa to je jak u nás, když si přeji třeba něco do kuchyně nebo na úklid,tak mi je vždy odpovězeno, že to ne, že to je pro všechny a ne jen pro mě 😀
Myslim, že nějaké lego. Mluvila jsem o něm a druhý den přišel manželovi balík do Alzy co jsem nesměla vidět 😁 pak mám kuchařku od Maršálka, tam jsem chytla slevu, tak jsem na manžela nečekala. Pak zatím nevím co dál. Loni jsme dostala nový robotický vysavač, poukázku do zahradnictví, lego, voňavku a náramek.
Já si přeju batoh, knížku a ponožky, a pak taky očekávam alespoň jedno překvápko 😊
My si i jako dospělí píšeme dopis Ježíškovi (teda jen elektronicky 🙂). Mám na něm hlavně knížky, kafe a kosmetiku, kterou běžně používám. A formičky na tvoření želatinových bonbonů 😀.
Lego 🤩 a další část závodní výbavy na koně... A já asi nadělím nějaký welness pro oba, chlap si to zaslouží a ma to rád stejne jako ja...

Ja si letos preju bizuterii.