Doporučíte mi svatebního fotografa a prodejnu šatů?

sententiavitae
10. bře 2016

Ahoj holky, začátkem září se vdávám a jestli to vyjde, budu těhotná (spíš asi začátek těhotenství. ale jelikož už mám jedno děcko, bude na těhotenství hned vidět - i ze zkušenosti s první). Přemýšlím, kde si koupit nebo nechat ušít šaty, ale aby mě to nezrujnovalo... 😀 Ráda bych do fialkova. Jsem z Prahy. Nemáte, prosím. některá tip? A další dotaz - nemáte některá tip na šikovného kreativního fotografa, cenově tak do pěti tisíc? Předem díky za odpovědi. 🙂

jankavranova
10. bře 2016

Mohu doporučit svatební salon Šaty GoHome s asistentkou Josefínou, která je výborná a bude se Vám věnovat, poradí nebude nutit nic, co by bylo nepříjemné. Co se týče fotografa, my měli našeho kamaráda, ale pokud jste přemýšleli třeba nad kameramanem, tak jsme měli Honzu Syrového (jansyrovy.cz) a byli jsme maximálně spokojeni 😉 S Honzou jde domluvit i fotograf 😉.

olivie14
10. bře 2016

Ahoj s šaty ti neporadím, ale fotografa doporučit můžu ze dvou svateb, Marie Brousilová, stránky maynka.cz, mrkni se a uvidíš, mě fotila i v těhotenství a pak když se malá narodila, myslím, že fotí nevšedně.

uhz
10. bře 2016

Šikovného a kreativního fotografa do 5 tis. neseženeš, tak možná do 15...

olga_
10. bře 2016

Kamarádka sehnala pražského fotografa na svatbu přes nějaký slevový portál. Platili určitě do 5 tisíc a měli mraky krásných fotek. Takže zkusit omrknout, nejdříve se osobně sejít a třeba to klapne. Já osobně bych ale byla trochu nervózní. Oni v mých očích riskli a vyšlo to.

ravenia
10. bře 2016

Já sehnala krásné nové šaty za dobrou cenu na beremese bazárku, zkoušelas mrknout tam?
Na to focení se kdyžtak zkus zeptat na grafiwebcz Davida, myslim že do 5tisíc by jste se mohli na něčem domluvit a kreativita ta mu nechybí 🙂

hani1234
10. bře 2016

Šaty jsem si nechala šít v Linii Praha .. A spokojenost 🙂

challidona
10. bře 2016

za pet tisíc ti to nafotím nacerno ja. ale www.coufalova.com ma ted akci do konce dubna za deset tisic (fotila moji svatbu). a je to neskutečne mila osoba. kdybys chtěla vice mojich fotek co fotim ja napis zpravu. ale za pet tis to profik neudela tak abys mela ve výsledku 400 upravenych fotografii.