icon

Jak oslavujete výročí seznámení, svatby atd.?

25martina25
18. čer 2013

ahojky holky a maminky
jak oslavujete vyroci seznameni poradte mi prosim

leikkka
18. čer 2013

seznámení - každý měsíc 20.tého jsem dostala kytici a zašli jsme do restaurace - u nás vede čínská (teď máme malé děti a kouř íse tam, tak nechodíme a stavíme, tak si jen připomeneme), výročí svatby - jezdíme každý rok do penzionku, kde jsme měli hostinu a túru na místo obřadu - Harrachovy kameny - Krkonoše 🙂 rodinná tradice

pccolor
14. črc 2013

neslavíme, nějak to nikdy nevyšlo.

jarkakr
17. lis 2013

Budeme mít za týden teprve druhé výročí, ale loni jsem uklidila, uvařila přítelovo oblíbené jídlo a hezky se oblekla. Přišel z práce, zděsil se (pač zapomněl), ale všechno snědl, poděkoval, políbil mě a pomiloval a bylo to sice skoro stejně jako naše víkendy, ale přesto se na to nedá zapomenout. 🙂

Letos má volno, tak slíbil, že uvaří on. To pro mě bude ten největší dárek, ale jak píšu, jsme spolu druhý rok, tak jsem možná ještě nenáročná :D.

hedusska
17. lis 2013

no abych se přiznala , neoslavujeme nijak..🙂 v lednu to budou 3 roky co jsme spolu, ale nikdy jsme nijak neoslavovali...🙂)

monasek84
17. lis 2013

Neslavime, max ze ja si vzpomenu a udelam mu nejakou dobrotu 🙂 jsme spolu 9 let, z toho 2 mesice vziti 🙂 mozna bych mohla zalozit nejakou tradici na to vyroci svatby, to co psala @leikkka se mi libi 🙂

liss_durman
17. lis 2013

Žádné jasné výročí seznámení nemáme 😀 Takže to neslavíme. Manžele jsme teprve od června a ráda bych výročí svatby slavila. Myslím, že dobrá véča by byla fajn, možná i na místě, kde se konala svatba, to by bylo hezké. Ale v tom penzionu, kde jsme měli svatební hostinu, mají ve svatební sezóně pořád narváno, takže to nejspíš nevyjde... Uvidíme 🙂 Ale určitě někam zajdeme.

blahova_andrea
18. lis 2013

tak den seznámení si pamatuji, ale nebylo nijak výjimečné, takže neslavíme a nevzali jsme se, takže výročí svatby nemáme. ale slavíme výročí "od kdy jsme spolu". necháváme babičku hlídat a vyrazíme si na večeři, procházku, do kina, do cukrárny...prostě být chvíli zase jen MY DVA.

karolin54
Odpověď byla odstraněná