Jaký suchý bazének a dárek k 1. roku vybrat?
4. srp 2022
Dobrý den.
Chceme koupit malý k 1roku bazenek bez balónků ty máme zakoupené z Německa 🙂
Poradíte mi jaky ?
A co koupit malý k 1roku ? Budeme mít v Říjnu..
Houpaciho kohoutka už má 🙂 Tahací hračku dostane po mě..Odrážedlo dostane k Vánocům. Tatrovka je jasná věc 🤪
Předchozí
Strana
z2
@alex97 Jo, a k dotazu na bazének - teď bych vzala klidně nějaký obyč, co se pak dá využít i na vodu - pokud uvidíš, že si s tím vyhraje, tak pak má smysl zainvestovat do nějakého dražšího s vyšším a pevnějším okrajem, který bude vyhovovat i během doby, jak dítko roste.
Tohle by se líbilo mně:
https://www.elisdesign.cz/suche-bazenky-a-skluz...
Děkuji všem 😊😊
Předchozí
Strana
z2

@alex97 Doporučuju opravdu velmi důrazně oznámit všem, že kvanta hraček se nekonají - to jsem zažila u své prvorozené - první vnouče ze všech stran - a byl to masakr, nakonec jsem ještě pytle hraček vezla do dětského domova na tajnačku...
Já bych doporučila jinou věc - založte s partnerem spořící účet (ne na jméno dítěte, na jednoho z vás) a nechť tam příbuzenstvo, které má potřebu obdarovat, pošle peníze. Bude to tam narůstat a můžou se pak použít třeba na výlety, plavecké kurzy nebo klidně i nějakou dražší hračku. A když bude mít příbuzenstvo kecy - no tak snad jsi máma, musíš se umět ozvat.
Já u všech dalších dětí striktně omezila bezhlavé kupování hraček k narozeninám, svátku, Vánocům - teď naposledy, když slavily obě nejmladší, jsem se domluvila s příbuzenstvem, poslali peníze a já každé koupila tři hračky - jednu měly každá od nás jako rodičů, jednu ze strany tchýně, jednu ze strany mojí mamky. A bylo vymalováno.