Malá svatba na vesnici se starostou
Ahoj holky.Vdávám se poprvé a byla jsem jen jedné svatbě účastníkem tak bych se vás chtěla zeptat na takovou věc.Bude nás oddávat starosta obce,musí tedy přijet ještě někdo z města.Ale není trapné koupit starostovi nějakou lahvinku jako poděkování a talíř koláčků?
My byli nejdříve domluvit starostku a pak jsme zajeli na matriku nahlásit termín. No a asi pokud hned po obřadu neuteče asi jí něco dáme, ale mám obavy že to ani nestihneme jelikož určitě v ten den nebude mít jen nás.
@uzivatelkapetra on bude mít jen nás,takže by bylo dobré dát mu to po obřadu?Zas je mi to blbé vůči té matrikarce 😀
Mamka je matrikarka a urcite je to mila pozornost,ktera potesi. U obradu musi byt oddavajici a matrikarka. Ale pokud se rozhodnete obdarovat oddavajiciho,urcite myslete prave i na tu matrikarku. To ona pise veskere papiry,vystavuje oddaci list a dohlizi,aby obrad probehl podle toho jak ma. Oddavaji prijde precte rec a jde domu 😅
Jo a urcite pred obradem. Vyslete treba svedka. Po obradu bude zmatek,gratulace a foceni...
Bezne se dava krabicka cukrovi pro oddavajiciho. Co vam brani udelat maly balicek i pro matrikarku? 😉
Tak jo holky,udělám dvě krabičky.Nikdo jiný tam nebude?A jak je to s foyografem když nemáme svého?Vyfoti nás tam někdo od nich nebo to musíme taky zařídit
@kecalka2 no fotit vás asi nikdo z vlastní vůle nebude, jen co si zajistíte sami

@kecalka2 Obřadu by měla být přítomna ještě matrikářka. Zkus www.beremese.cz, to je celé o svatbách.