Pořádají vaše školy před Vánoci školní akce pro děti?
ano, škola má každoročně Mikuláše- dělají starší ročníky, děti si zdobí třídy, tuším zdobí i chodby atd. mají nazdobený stromeček ve vstupní hale, jarmark- jeho výtěžek většinou věnují na vybranou charitu, zazpívá sbor, v posledním týdnu si děti dávají dárky(vzájemně se losují, mají danou maximální hodnotu dárku)
ano, škola má každoročně Mikuláše- dělají starší ročníky, děti si zdobí třídy, tuším zdobí i chodby atd. mají nazdobený stromeček ve vstupní hale, jarmark- jeho výtěžek většinou věnují na vybranou charitu, zazpívá sbor, v posledním týdnu si děti dávají dárky(vzájemně se losují, mají danou maximální hodnotu dárku)
@smudlinky u nás zatím nevim, jak je to s dáváním dárků. Čekám, jestli bude také nějaké losování, nebo ne. Zatím jsme nedostali že školy ani žádnou informaci o tom, že by byla besídka.
@smudlinky u nás zatím nevim, jak je to s dáváním dárků. Čekám, jestli bude také nějaké losování, nebo ne. Zatím jsme nedostali že školy ani žádnou informaci o tom, že by byla besídka.
@vercas89 besidky pro rodice ve skole nebyvaji, to je vec skolek. Pokud si davaji darky, asi by jste o tom uz vedeli, je to akce tridnich ucitelek.
V nasi skole vzdy delaji deti z druhejo stuone Mikulasskou detem z prvniho stupne, mame vanocni akademii (mame tridy s rozsirenou vyukou hudebky, takze program vzdy krasny), letos budou mit deti poprve vanocni jarmark, akorat chystam pro juniorovu tridu nejake vyrobky 😅 na to jsem hrozne zvedava, jake to bude
Už týden máme ve škole stromeček (i světýlka na velkém stromě před školou), máme vánoční jarmark, družiny dělají tvoření a besídky pro rodiče, hudební třídy mají vánoční koncerty... Akcí děláme hodně, jako učitelce mi nevadí, jako rodič bych je úplně s klidem vynechala 😃
Jeee,v Privoze ma chatu tchyne a jedna moje byvala studentka.Jinak skola deti porada jarmark.Ja jsem ve skole v zamku Odlochovice- tam je nadherna vyzdoba,betlem a 13.bude jarmark a zpivani v kapli
My máme vánoční koncert (plus dílčí koncerty tříd různě po městské části, včetně zdobení malých stromečků), rozsvícení vánočního stromu, Mikuláše ve třídách (oblečení starší ročníky), několik vánočních tvoření (ozdoby/přání apod, potom perníčky), vánoční trhy ve třídách a potom vánoční besídku (poslední den ve třídě, hry a dárky). Pak ještě družina (např. jde na městské trhy, dělá něco keramického apod).
Ano pořádají přišel Mikuláš,měli Vánoční jarmark,čeká je vánoční besídka v družině, mají projektový den
ano, skola i skolka poradaji akce v prubehu celeho roku i pro rodiny. plus nase prazska mestska cast, ktera ma spise vesnicky charakter, porada porad nejake akce pro deti. urcite vice nez okolni mestske casti.
takze to je porad neco, dilnicky ve skolce, ve skole, vanocni trhy, rozsveceni stromku, mikulas ve skole, ve skolce, v centru volnocasovych aktivit, v sokole, vanocni divadelni predstaveni atd. a spise mam pocit, ze obejit vsechno se u nas ani neda. 🙂
Jo u nás je pořád něco, až mě to štve, já ty školní akce moc nemusím 😂
@smudlinky dárky se kupují, dozvěděli jsme se to dnes 🙈 tak aspoň že to neřekli až ve čtvrtek
@vercas89 my ještě o darkách ve třídě nic nevíme 😀,no jsem nervózní,jestli s tím dcera nepřijde ,že má donést někomu dárek,tak napisu učitelce ,jestli si děti budou dávat dárek 🙂,naštěstí to jistí Penny nebo Lidl 😅,tam se dá taky vybrat nějaký dárek
@vercas89 my ještě o darkách ve třídě nic nevíme 😀,no jsem nervózní,jestli s tím dcera nepřijde ,že má donést někomu dárek,tak napisu učitelce ,jestli si děti budou dávat dárek 🙂,naštěstí to jistí Penny nebo Lidl 😅,tam se dá taky vybrat nějaký dárek
@martinka0209 u nás je v okolí Lidl, Billa, Pepco, Teta drogerie nebo Vietnamci. Dárek do 50 Kč, tak snad něco objevím. Do Prahy se mi jezdit nechce.
@martinka0209 u nás je v okolí Lidl, Billa, Pepco, Teta drogerie nebo Vietnamci. Dárek do 50 Kč, tak snad něco objevím. Do Prahy se mi jezdit nechce.
@vercas89 jo my bydlíme v Jesenici,takže i Pepco tady máme,tak zatím info o dárků nemáme ,tak uvidím a do Prahy by se mi taky nechtelo
@vercas89 jo my bydlíme v Jesenici,takže i Pepco tady máme,tak zatím info o dárků nemáme ,tak uvidím a do Prahy by se mi taky nechtelo
@martinka0209 my bydlíme až pod Jílovym, tak to mám do Prahy ještě dál 🙂

Naozaj krásna, u nás som tak pekne vyzdobenú nevidela 🎄