Vánoce v září?
Tak sem si precetla letak retezce Kaufland a nestacim se divit..to neni ani mozne..Vanoce zacinaji uz v zari neli v srpnu ,jak jinak jde o prachy ..tohle prece neni k vanocum fer..kdyz si predstavim,ze letim koupit mikulase a certy a pritom je 14.9tak me klepne..nejvyhodnejsi cena na adventni kalendare atd,v tesku dokonce je balici papir vanocni 😲 jak se ma clovek vubec na jeziska tesit kdyz ho masiruji takhle dopredu a mezitim jsou preci dusicky a nejakej pitomej halloween 😅 to zase bude plnej kram santa klausu a deti narvane v cervenem oblecku a vyfocene na prani k vanocum.z toho teda bliju kdyz to vidim..jako mezi nama ja mam koupene darky pro malou uz ted 😀 slo vicemene o vyprodej hracek kde jsem ji nakoupila 4kusy o 70%slevnene takze to mi prislo jako fajn akce a proste sem to schovala,ale jinak ani nevim kam sem dala girlandy a banky a vubec nevim jakej stromek letos chci a schvalne se pujdu kuknout do OBI tam to taky zacina brzo 😀 a co vy?uz pecete?nakupujete mouku a zdobite vence?? 😀 😀
no jasně že už v kauflandu mají vánoce co by jsi chtěla já se dívím že to tam nedají už od léta potřebujou aby lidi co nejvíce nakupovali.no jasně už mám upečíno 12 druhu hahaha 😀 a ty už máš určitě ozdobenej stromeček co apíí 😀 😀 😀
jestli nejakej satan klaus prileti oknem nebo kominem nebo kudy lita driv nez 24.12.tak ho strelim brokovnici do bricha....
nobody..kdyz na to prijde tak ho muzes treba bodnout vidlema do bricha,to taky celkem pomaha..🙂
nensy, mě zrovna nic jinýho nenapadlo
jo, máš pravdu, není to moc vtipný, je to takový trapný a blbý
beru zpátky
😉 měj se

u mě začaly 25. prosince, protože jsem našel dárek, který jsem zapomněl dát 😀
jenom ať jsou