Přejete synovcům a neteřím k svátku a narozeninám?
Přejete svým synovcům nebo neteřím k svátku, k narozeninám?
Ano. I kdyz jen z me strany, ze strany manzela moc ne, nepotkavame se
Jasně. Vždycky zavolám a popřeju.
Můj bratr mojí dceři nepopřál ani po sms, a jí je to líto. Chtěla mu dát kus dortu, ale teď fakt nevím 😔
Nepřeju od té doby co brácha se při oslavě dcery a sestřenice ( mají narozky spolu) k mé dceři otočil zády a ani tu ruku ji nepodal,takže mě jeho syn už taky nezajima
Kdyz si to ona preje, dort bych mu dala…treba mu neco dojde. A kdyz ne, tak si jen potvdis, co sis myslela…
Přejeme … ale z druhé strany jsme vždycky předem zvaní i na oslavu … Btw má vůbec v hlavě kdy se narodila? Manžel třeba vůbec nevim kdy se narodili děti od jeho sestry… vi to tak hodne orientačně - spis na roční období 😄musim to hlídat ja … tak jestli nebude chybka tam a zbytečně tragicky to berete … stat se to nam, kopnu nenápadně do segry, jestli nezapomnela ze ma dcera narozky 🙂
Přejeme … ale z druhé strany jsme vždycky předem zvaní i na oslavu … Btw má vůbec v hlavě kdy se narodila? Manžel třeba vůbec nevim kdy se narodili děti od jeho sestry… vi to tak hodne orientačně - spis na roční období 😄musim to hlídat ja … tak jestli nebude chybka tam a zbytečně tragicky to berete … stat se to nam, kopnu nenápadně do segry, jestli nezapomnela ze ma dcera narozky 🙂
@janule0123 Ví to moc dobře. Navíc se dcera hned ráno fotila s dortem, a říkala ať strejdovi pošlu taky fotku. A nic.
Se ségry rodinou máme oslavy. Takže přejeme. Švagrové rodině manžtl buďto zavolá, nebo pošle sms, kdy mu říkám, kdo kdy něco má. Ale už jsme zažili výtku ze švagrové strany, že jsme jednou "zapomněli" její dceři popřát (má 22.12.). Hold malé dítě doma a přípravy na Vánoce nás tak pohltily, že jsme v ten den napsali až večer. A byli jsme ti nejhorší.
Svátky se u nás neřeší, k narozeninám napíšeme nebo zavoláme.
Když si vzpomenu, píšu. Stejně to má i druhá strana. Když zapomeneme, tak si nic nevyčítáme. Osobně si přejeme pokud se zrovna v té době vidíme. Bez dárků.
Ne, nepřejeme. Mám 7 synovců a kdy se narodili, vím přibližně. Dvě rodiny bydlí dál, s těma se potkáváme třeba 3x za rok u rodičů, s třetí se vidíme častěji. Ale neprožíváme to nikdo, maximálně, když se potkáme a víme, že zrovna slavili, tak jen řeknu, že přeji vše nejlepší. Ale nevoláme, nebo nepíšeme kvůli tomu.
A píšeš bratr, no můj chlap to neprožívá už vůbec, ten vždy loví, kdy mají narozeniny jeho rodiče a sourozenci, natož aby věděl, kdy ještě slaví jejich děti.
A píšeš bratr, no můj chlap to neprožívá už vůbec, ten vždy loví, kdy mají narozeniny jeho rodiče a sourozenci, natož aby věděl, kdy ještě slaví jejich děti.
@betelgeuzz My máme seznam narozenin našich rodin na papíře na ledničce. 😄
bydlíme s bráchou vedle sebe, má 3 děti a přejeme jim k svátku i narozeninám
Taky přejeme ,máme to pro změnu na psané v kalendáři. Zase bych se snažila dceři ukázat , že my jsme ti lepší a nezapomínáme 😉,ale pokud by se to mělo opakovat každý rok,tak bych taky asi pak přát přestala.
Svátky u nás v rodině moc neřešíme, k narozeninám si přejeme a pak se většinou sejdem a oslavíme. Takze ano synovci popřeju po SMS kterou posílám moji sestře,on jeste mobil nema. Pokud chce tvoje dcera strýci dat dort,tak ať mu zavolá a pozve ho na dort. Nepodporovala bych dítě v tom,ze má byt smutné, jen protože někdo zapomel popřát.
A třeba tobě je bratr zvyklý psát SMS a tvýmu manželovi. Pokud je to dceři líto, tak bych mu prostě napsala, že čeká na jeho přání. BuĎ mu to nedochází, nebo nemá zrovna čas.
Autorko, po tom, co si uvedla na pravou míru, jak to je, tak můj bracha nepřeje vůbec, nevadí mi to. Ne, že by nechtěl, nemá na to čas, ani buňky si pamatovat jeden den v roce. Sama jsem ráda, že si pamatuju pár datumů. Však mu to napiš, co je na tom.
Já bych bráchovi zavolala, že měla holka narozeniny, čekala na přání, je z toho zklamaná, jestli by jí mohl napsat nebo zavolat, že to pro ni hodně znamená.
A třeba tobě je bratr zvyklý psát SMS a tvýmu manželovi. Pokud je to dceři líto, tak bych mu prostě napsala, že čeká na jeho přání. BuĎ mu to nedochází, nebo nemá zrovna čas.
@betelgeuzz Mně k narozeninám a svátku píše. Jí k svátku taky, ale narozeniny prostě ne. I když bydlíme téměř vedle sebe, chodí kolem nás do práce, a vidí na plotě balónky z oslavy, nikdy nepopřeje. Kolikrát se stalo že v den narozenin s ním mluvili naši rodiče, zmiňovali se že má narozeniny, on řekl jen "hm" a nic. Nebo jestli to může být depka z toho, že on děti nemá 😕
Já bych bráchovi zavolala, že měla holka narozeniny, čekala na přání, je z toho zklamaná, jestli by jí mohl napsat nebo zavolat, že to pro ni hodně znamená.
@jaja01k Ještě v týdnu jsem mu psala že mu chceme dát kus dortu, on že by si ho mohl vzít v pondělí (jako dnes). Ale neozývá se, tak na to asi kašlu. Doprošovat se ho nebudu. Loni jsem mu taky chtěla dát dort, to ani neodepsal.
bracha taky vzdycky nenapadne sonduje kdy kdo neco ma... tusi to priblizne, ale na prani necekame - nekdy se dockame, nekdy ne 🤷 nijak to neresi ani deti, ani my,ani on... no stress 😉
tak vzhledem k tomu, co píšeš teď, že k svátku popřeje a k narozkám ne, že přeje tobě, je to docela zvláštní. Asi bych byla zvědavá a někdy se ho napřímo zeptala.
Ne. U vetsiny ani nevim kdy maji narozeniny. Po letech mozna uz si vzpomenu na jmena, ale nevim zda u vsech. Je to mraky deti od manzelovych sourozencu. Vidavali jsme se tak 1x za rok na Vanoce dokud zila tchyne.
Synovci a neteř od nás bydlí daleko,takže přání posílám. Jsou to deti od manželovo sestry. Můj brácha má ale narozeniny, svátky všech úplně na háku. Kolikrát jsme ho zvali, ale vždy něco měl. Posílám mu vždy alespoň dort.
Přejeme a sourozenci přejí našim dětem. Manželova sestra si vzpomene vždy, nám se občas stalo, že jsme někomu napsali den po, pak jsem to dala navždy do sdílených kalendářů narozeniny všech pro nás blízkých osob. Bráchovi taky to musí připomínat manželka, ale pokud bych viděla, že mému dítěti na tom záleží, tak máme s bráchou takový vztah, že zvednu telefon a narovinu mu řeknu, že dítě se těší na jeho přání, ať mu nezapomene zavolat. Připomínám mu občas i narozeniny našich apod.
Přání v den narozenin obstarám já u své strany rodiny, chlap u jeho strany rodiny. Svátky neřešíme. Pak pokud je oslava tak přejeme hromadně na ni, pokud není tak záleží jak kdo daleko bydlí. 210 km nepojedu jen kvůli potrepani rukou, takže přejeme s dárkem až když se vidíme, nebo dárek posíláme kurýrem.

Nejsem slavici typ vubec, takze k svatku zavolam, teda kdyz si vzpomenu😀 a k narozkam pak mame oslavu, to preju s ostatnima.