Co dělat, když příchozí platba stále nedorazila?
Dobrý den , včera mi paní zaslala peníze za zboží,kolem 19 té hodiny.
Stále nic nedorazilo, je to možné?
Mám air bank.. paní tvrdí že peníze odeslala. 🤷🏽
@michaela666 aha ..paní nedala okamžitou platbu.. takže když posílala v 7 večer , strhne se jí to až kolem té sedmé dneska?
@terkaterka31 Není to pravidlo, ale možné to je...zkus počkat ještě do zítra. Případně pokud chceš jistotu, že poslala tak ji požádej o screen platby.
Me posilala pani penize za listky na Mirai.. rikala, ze ma nejakou strasne pomalou banku, ted uz nevim..penize prisly fakt az po delsi dobe, i kdyz mi hned poslala potvrzeni 🙂
Tak jestli posílala až v 7 večer, tak se jí to strhlo až dnes ráno. A jestli máte odlišnou banku, tak peníze dorazí až zítra dopoledne
@ninive211 aha..s tím jsem se ještě nesetkala..posílala jsem často večer peníze a druhý den je dotyčný měl do 12 hodin na účtě...
@terkaterka31 Úplné běžné, že u odlišné banky to dojde až 2 den. Dřív to chodilo třeba 2-3dny (to už je teda dávná historie)
Banky mají na převod stále tři dny. Buď můžeš ještě počkat nebo paní popros, ať ti pošle potvrzení o odeslání platby.

@terkaterka31 Záleží kdy zadala splatnost - jestli okamžitá úhrada nebo třeba až následující den. Většinou se mi následující den strhne platba +- v čase, kdy jsme ji den předem odeslala.