icon

Kde zjistit a uhradit dluh za poplatek České televize?

9. únor 2023

Ahoj holky ani jednou jsem to nezaplatila.. dozvedela jsem se teprve teď o chlapa, ze se něco platí.. můžete mi pomoct co teď?
Dekuju 😔

galatea_a
9. únor 2023

Tady najdeš vše potřebné:
https://poplatky.ceskatelevize.cz/domacnost

mirin89
9. únor 2023

A je na tebe psana elektrina? Oni si tyhle poplatky hlidaji a pokud je na tebe psana elektrina, tak by ti prisla pisemna vyzva. Pokud na sebe energie psane nemas, prihlas se proste od ted k placeni, s tim ze jsi predtim bud nemela tv a radio nebo jsi treba zila u rodicu a ti to platili, myslim, ze se tohle nikdo nedozvi a zpetne to doplacet nemusis. My jsme meli elektrinu psanou na muze a poplatek na me, takze jemu prisla vyzva, takze jsme dokazovali, ze to platim ja a on uz pak nemusel. Staci 1x za domacnost.

kekita
9. únor 2023

Hlavně se uklidni-v první řadě, kde jsi hlášená? Je to tvůj byt/dům? Pokud ano a máš tam trvalé bydliště a nikdo jiný v domě neplatí, tak normálně vyplň přihlášku na netu jak na televizi, tak na rozhlas a buď v klidu. Taky jsem na to zapomněla a nikdo se nikdy neozval-teda pokud tě sami od sebe nekontaktovali.

krisstina93
9. únor 2023

Platí to ten, kdo má na sebe napsanou elektriku. Ale kamarádka to třeba neplatí vůbec, poslali tam prohlášení, ze nemají doma televizi, asi není šance to nějak zjistit. Mě chvíli potom, co jsem se přihlásila k odběru elektřiny přišel dopis primo od ČT s postupem co mám dělat.

autor
9. únor 2023

@krisstina93 To zní dobře, ale mám tady trvalý bydliště kvůli dceři, aby spadala pod část kvůli školce.
A energie mám u Čezu taky na svoje jméno.
Bydlíme v baraku s 4 byty. 🤦🏽‍♀️😔
Do teď mi ale žádný dopis, info nepřišlo..

jarla
18. únor 2023

@krisstina93 ani satelit nemají?

kkkt
18. únor 2023

V klidu my se prihlasili po 2 letech co jsme zili na baraku. Zaplatili jsme na rok a nic vic neprislo 😉🤣 asik byli radi ze jsme se praskli 🤷‍♀️🤣
Na kamosku sice prisly, ale chteli to doplatit jen nejakou cast nebylo to nic sileneho 😇

krisstina93
20. únor 2023

@jarla nemají nic, myslím ze mají akorat účet na netflixu na počítači, ale na televizi nekoukaji :D