icon

Kolik jste měli našetřeno, když jste šli na RD a MD?

petru23
3. kvě 2016

Ahoj,
chtěla bych se optat, kolik jste měli našetřených peněz, když jste šli na RD a MD? My velkou část peněz stále investujeme do domečku, i když vnitřky máme komplet hotové a bydlíme. Ale stále je co zlepšovat, hlavně nyní venku ;) Z toho důvodu si nedáváme moc peněz stranou. Tak by zajímalo samozřejmě jen orientačně kolik jste měli našetřeno vy? Klidně i do SZ ;) Děkuji

Strana
z2
monikagurthova
5. kvě 2016

@petru23 my ani tuk, průběžně dáváme do baracku takze nebylo z čeho dávat stranou

lucysmidkova
5. kvě 2016

Ja za malou do pul roku dala mesicne Max 2000kc, kojila jsem, plenky jsem mela vždy v zásobě a prikrmy jsem si dělala sama. Někdy padlo víc kdyz nebyla zásoba plenek

lucysek
6. kvě 2016

než přišlo miminko,tak byla našetřená velká část peněz,která byla počítána na celkovou rekonstrukci domku,který se koupil v době těhotenství,ale manžel je i tak šetřivý a vždy myslí na "zadní vrátka" takže pod 200tis.na účtu se dostat nechce,kdyby někdy něco náhodou a potřebovalo by se sahat na úspory

lucca23
29. kvě 2016

My teda neměli našetřeno nic když jsem šla na mateřskou,ale neřešila jsem to z důvodu,protože hlavním živitelem rodiny je u nás manžel,takže to,že jsem přešla z práce na mateřskou,nebylo nijak finančně náročné 😉

barus_ka123
20. čer 2016

@petru23 Tak já mám naspořeno přes 200tis + během neschopenky, kterou jsem měla si myslím pěknou jsem během těhotenství doteď - 8.měsíc našetřila ještě 50tis. K tomu jsme si nakoupili celou výbavičku, nábytek co byl třeba apod sami, jen kočárek nám kupují budoucí dědečci...
Partner má taky našetřeno na spoření o něco méně, ale celkově více...Ale šetřit chceme dál, protože máme v plánu stavět ještě letos a hlavně pak jak mi skončí mateřská ať máme na několik měsíců rezervu, mateřskou budu mít ještě pěknou, ale pak to klesne na rodičák...

Strana
z2