Kolik stojí přestěhování bytu 3+1 na 46 km?
Přestěhování z bytu vzdáleného asi 46km. Děkuji za odpovědi pokud stím máte zkušenosti. Nemám vůbec odhad.
@baragabinova Kamarád teď řeší...40 km za 4 000,-
Je to hrozně rozdílné, záleží na objemu stěhovaných věcí, jestli je to v patře, výtah/bez výtahu, na regionu... Zkus dát poptávku pár firmám, měli by ti udělat odhad. Doporučuji mít to pak při objednání na papíře - já jsem se jednou stěhovala, cenu mi přislíbili po telefonu, cca 4-5000 , a pak přijeli, a řekli, že to bude stát 8000 - a ber nebo neber. Já všechno nachystané, v krabicích, nezbylo mi než to zaplatit. Blbá zkušenost ☹ .
Během deseti let jsme se stěhovali 2x.Poprvé to bylo ob tři vchody oboji 4. patro bez výtahu a stěhovali extra těžkou sedačku,pracku,velkou postel a skříň.Vyslo to na 5tis,ale byl to tedy zážitek 😳.Parta asi 4 dvoumetrovych chlapů, kteří byli naprosto sehraní.
Letos jsme se stěhovali v rámci města,našla jsem firmu,která nasi lokalitu nabízela.Mela jsem moznost si dopředu udelat kalkulaci,kde jsem vybírala,jaké zařízení se bude stěhovat.
Kdyz bylo stěhování,prijeli dva týpci z města 30km od nas 🤷🏻♀️.Stehovani sice proběhlo,ale delali to snad prvně 😏.Ac v nabídce měli montáže,tak na to vubec nedoslo.Věci byla plna velká dodávka a včetně výnosu do patra byla cena 6-7tis.Uz nikdo nekontroloval,jestli to souhlasí podle ceníku a stehovanych věci.
Jako stehovaci nebo co? My se stěhovali svépomocí, manzel, kamarád, dodávka pujcena z práce, takže jen cena nafty, co projeli. Když se nechcete nadrit, tak bych počítala 10 tisíc minimálně, záleží na lokalitě a taky tomu, kolik mate věcí, jestli to poberou najednou, nebo se budou muset 3x otočit.
Záleží kolik máte věci ve kterém patře bydlíte jestli je tam výtah nebo ne a další je jestli budete chtít jen auto s řidičem (budete mít někoho kdo vám to odnosi ) nebo i s chlapama a někdo si účtuje i za km
@baragabinova To máš docela individuální, záleží kolik máš nábytku a věcí a zda bydlíš v 7 poschodí a zda máš výtah + kolik km? :D viz bych počíítal asi s těmi 8-9 tis? Před rokem jsem dával 5 tis.

@baragabinova ja se stěhovala 55km. Měla jsem pár ks nábytku, piano a pak nějaké krabice. Stěhovala jsem se z rodinného domu do rodinného domu (bez schodů) a platila jsem bez pár Kč 13.000.