Počítá se sleva na manželku do příjmu pro přídavky?
Ahoj..chtela sem se zeptat pocita se do prijmu ohledne pridavku....sleva na manzelku ?pak jeste mame jedno dite ktere manzel uplnatnuje mesicne a jedno jednou rocne....ja na RP .tak me zajima jestli ma cenu zadat o pridavky nebo ne...dekuju moc za odpovedi
@agneska7 naprosto souhlasím.
Jediné správně ti to s jistotou vypočítá mzdova a pak vis jistě na čem jsi.
@veroniquecz
@agneska7 holky a myslite ze to muzu poslat jeste ted a nebo uz musim i zadost a vse okolo....?nebo staci jen ten prijem zaslat ..od manzela uz to vyplnene mam a vejdem se
Ano musíš žádost , to potvrzení příjmu a Prohlášení osob bez příjmů , když si zadáš dokumenty k příspěvku na dítě tak ti to vyjede ....vytisknout vyplnit a odnest můžeš klidně hned a nejsem si teda 100% jistá ale pokud by jste doložili i první čtvrtleti tak by jste to mohly dostat zpětně ale fakt to nevím jistě musíš se optat
@agneska7
Mi uz uzadali a dostavali sme ale ted neposil bo myslela ze nevejdem..tak prave nevim ci zase zadat bo staci jen ten prijem
Asi nejjednodušší bude když zavoláš , nevím jak dlouho si je nebrala . Vem telefon a zavolej si 👌
@agneska7 tak to sem zkousel kolikrat ...ale neberou to a na email neodpovidaj ..do konce cervence se melo posilat nove ctvrtleti a to sem neposilala ....jinak sme brali pridavky.
@agneska7 prosim jeste o radu ..a uz ti dam pokoj🙏
Pokud jsi teda nepodala jen tohle čtvrtletí tak žádost být nemusí stačí jen to potvrzení příjmu a prohlášení osob bez příjmu , jinak já nezaškrtavam nic a udělá to za mě paní na UP . Vypisuju jen jméno a manžel se podepíše na tom potvrzení příjmu , já se podepišu za sebe a děti a zbytek mi dělá paní na up ,
@agneska7 opravdu jo. .i kdyz budu posilat postou ..?ty chodis osobne?takze to mam nechat nezaskrtle a poslat....
A dekuju moc ze se semnou zdrzujes
@agneska7 takze bys mi nedokazala poradit co mam oznacit v tech dvou polich
Chodím osobně, protože když se náhodou vyskytne problém tak než to pošlou zpět atd atd tak to trvá pak na to mají těch slavných 30 dní ,ale píšeš že jste už braly tak jeslí jste to už takto posílaly tak bys měla vědět , já to nevím 100 % tak ti nechci poradit blbě
A pokud to pošleš nezaškrtle odhaduju že ti to vrátí zpět , zaškrtej tam to co jsi zaškrtavala vždy
@agneska7 vzdy sem zaskrtavala ze nepodavali priznani...
@agneska7 takze myslis ze mam zaskrtnout to ju?
Pokud jste si nepodávali daňové přiznání sami a dělali to v práci tak zaškrtnout že nepodavali,ale pokud jste si dělali daňové přiznání sami tak zaškrtnou podávali nebo co tam je
A snad ti radím dobře ruku do ohně za to nedám tak ať se pak na mě nezlobíš
@veroniquecz prosím prosím mrkneš co jsme si s paní psaly jestli ji radím dobře jistá si 100% nejsem
@agneska7 delali nam dane v praci takze zaskrtnu nepodavali...urcite se zlobit nebudu..kort kdyz sama nevim a obtezuji tim vas.
V pohodě, jen nechci poradit špatně 😉
@agneska7 udelam to tak jak si napsala a snad to bude ok..moc dekuji ze si mi pomohla
@agneska7 píšeš to správně 🙂
Pokud jsi si nedělala daňové přiznání sama, tak zaskrtnes, ze jsi ho nepodavala. A Daň z příjmů ti NEBYLA zvýšena/snížena.
@veroniquecz dekuju vam holky moc ...uz sem to odeslala....tak doufam ze nebude problem ze to posilam az ted

Nic nefoť je to snad manžela a už vůbec ne to dávat na net .... Vytiskni si papíry na potvrzení příjmu dej to manželovi do práce a na základě těch čísel si to třeba spočítej na té kalkučce a uvidíš jestli nárok je nebo není a kdyžtak půjdeš žádat ... Nejsem žádná vyžírka státu ale je škoda jim to nechat 😉