icon

Půjčka na RP. Je to vůbec možné?

31. črc 2021

Ahoj maminky,mám takovou otázku 🙄
Vzala jsem si nebankovni půjčku ale tento měsíc mi nějak nevyšla splátka.Samozřejmě jsem hned volala paní která si pro penizky jezdi a chtěla se sní domluvit že bych ji splatku dala hned okolo 2-3.8 ale ta hned na mě zaútočila s tim že jestli to nebude do konce mesice tak si zajde na socialku a prijdu tak o rodičák.Je to vubec možné ? Říká že půjčku na rodičak si ja vzit nemuzu ale ona může dat bo jsou nějak chráněni zákonem :( Jsem stoho trošku vystrasena protože se jednalo jen fakt o par dni kdy bych to zaplatila později.

adula000
•
31. črc 2021

O rodicak opravdu neprijdes

zuzekk
•
31. črc 2021

RP ti takto vzít nemůže, ani část, jen tě straší. Budiž ti to ale poučením, jak to v prostředí nebankovních půjček chodí... a příště zvaž, jestli opravdu není jiné řešení.

kitycat
•
31. črc 2021

A z coho zaplatis dalsie ke ti nevychadza?

autor
•
31. črc 2021

@adula000 Ok ,děkuji

autor
•
31. črc 2021

@zuzekk děkuji za odpověď

autor
•
31. črc 2021

@kitycat Nevím jestli je pro vás odpověď zrovna na tuhle otázku tak důležitá ale dobrá.Mám brigádu akorát šéf je na dovolené takže mě vyplatí až nazacatku měsíce.

sudylichozrout
•
31. črc 2021

To je tak, kdyz si clovek s financni gramotnosti makaka vezme nebankovni pujcku u lichvare a pak se strasne divi. 🤦

kitycat
•
31. črc 2021

to je teda pekne na hovno robota, ze ti peniaze stoja ked je sef na dovolenke. Ale tu bude chyba niekde inde ako vravi @sudylichozrout

hezz17
•
31. črc 2021

@sudylichozrout s financni gramotnosti limebrskeho 🤣