Půjčka, přes kterou společnost do toho jít?
Dobrý den nemám žádné skusenosti s výběrem půjčky ale teď potřebuju rychle peníze před vyplatou cca 7000 na nečekané výdaje může mi nekdo poradit přes kterou společnost do to jít a na co si dát bacha? všude čtu o skrytých poplatcích vysokém proplatení a podobne rád bych se tomu vyhnul a do měsíce vše splatil..Budu rád za každou radu a odpověď
No tam mně odmítli protože pracuji jen na dohodu a výplata mi přijde 30, ale najem musim zaplatit do konce týdne takže potřebuju teď penize a vratim je do 14 dní třeba jen to nechci zbytečne moc proplatit tak se ptám jakou společnost bych měl zvolit
Zkusila bych cetelem. Když jim ty peníze doopravdy vratite do měsíce, tak se nic neplatí. Až po tom měsíci naběhnou úroky a vysoký.
Popřípadě zkusit nějakou nebankovní půjčku. S těmi mám mnohem lepší zkušenosti, než s bankovními. A navíc nikam nemusis chodit si půjčku sjednavat, vše on-line. Za mě super věc.
Roky si půjčuje od cetelemu ,teď se akorát jmenuji jinak a v pohodě,i větší obnos od nich máme

@rickeymartin Jestli máš slušnou minulost a rozumný příjem, tak bych zkusila kontokorent u své banky.