Úrazové pojištění pro děti

simona2103
23. únor 2018

Maminky, kde mate sjednané úrazové pojištění pro své deti?
Dceři je 10 mesicu a shanim takové, kde by bylo zároveň i jako spoření, kdyby neměla zadny úraz, aby ji pak ty vložené peníze vyplatili.
Nechci jen vyhazovat peníze.

janulakys
23. únor 2018

Ahoj, já mám děti pojištěné u sebe v pojistce a spořím jim jinde. Pojistka je od slova pojistit a zrovna úrazovka funguje jako pojištění auta nebo domu, bytu ..... . Je zbytečné tam cpát peníze na spoření, skoro nic se tam nenaspoří ☹ . Zabývám se tímto oborem 🙂.. Jana

berenika39
23. únor 2018

@simona2103 taková instituce na světě není, abys platila pojištění a oni ti potom vložené peníze vyplatili. z čeho by ta instituce žila? a vyplácela ty pojistné události?

Mám úrazové pojištění pro syna u Kooperativy, kvůli sportu, musí mít, zatím jsme nepotřebovali, tak doufám, že to tak i zůstane.
Doporučuji si nechat poradit, nejsou ty podmínky všude stejné, a důkladně přečíst, co pojistka zahrnuje.

zakewka
23. únor 2018

Opravdu je lepší udělat zvlášť pojistku a zvlášť spoření.. tohle je věc, která mě živí tako tom něco vím.. dá se udělat forma pojistky se spořením, ale nevyplatí se tolik jako když se udělá zvlášť.. klidně pošli zprávu, můžu zkusit jak by to vycházelo u vás..

janulakys
24. únor 2018

@simona2103 jestli budeš chtít, můžu Ti v tom poradit 🙂. I když příspěvek máš starší, tak jestli je to ještě aktuální ....🙂

market1512
25. únor 2018

Maminky, ktere tomu rozumite, zkusite mi taky poradit, prosim, ktere urazove pojisteni je "nejvyhodnejsi"? Maly bude mit 3 roky a ma kazdou chvili rozbitou hlavu a jezdime sit, je divoky. Holcicka ma 19 mesicu, vse po nem opakuje, navic je gymnastka, takze se budou urazy jen stupnovat a je treba uz to zacit resit. Svagr rika, ze nejlepsi je Allianz.
Moc dekuji. Markéta

janulakys
25. únor 2018

osobně si myslím, že jen dobře nastavená pojistka ( to co od toho očekávám, aby uměla) a zkušenosti s plněním pojistných událostí ( aby mi plnila) , jsou značka ideal, za adekvátní cenu. Asi nezáleží úplně na značce, ale nastavení 🙂 Jana

market1512
Autor odpověď smazal
Zobraz
zakewka
26. únor 2018

@market1512 Napiš sz allianz ti můžu propocitat..