icon

Musí otec posílat zvýšené výživné po odvolání?

16. srp 2026

Holky jak by to mělo být?
Pokud je výživné zvýšené od 30.6. a otec se zřejmě odvolal? Měl by i tak posílat tu novou částku?

barulina
16. srp 2026

@anonym_autor ne, do rozhodnutí platí starý rozsudek

andelka
16. srp 2026

Myslím, ze ne. Ale pokud to odvolání pro nej nedopadne dobře, bude holt vic doplácet. Spotřebované výživné se totiž nevrací, takze pokud by posílal vyšší a potom u soudu uspěl, uz by je zpět nedostal.

anonym_fe161a
16. srp 2026

@anonym_autor zatim to původní výživné uvidíte co řeknou při odvolání

rokio
16. srp 2026

Bude otec posílat zvýšené alimenty od 30.6. a poté se uvidí na základě nového rozsudku u odvolání ze strany táty.

autor
16. srp 2026
@rokio

Bude otec posílat zvýšené alimenty od 30.6. a poté se uvidí na základě nového rozsudku u odvolání ze strany táty.

@rokio tomuto komentáři nerozumím.

autor
16. srp 2026

Tak mi před chvílí přišlo to odvolání a je mi z toho fakt nanic😢

rokio
16. srp 2026
@anonym_autor

@rokio tomuto komentáři nerozumím.

@anonym_autor Myslel jsem tím, že od 30.6.2026 musí otec posílat vyšší alimenty a jakmile bude znám odvolací rozsudek, tak se bude řídit podle něj. Je to srozumitelné? Pokud ne, dovysvětlím.

autor
16. srp 2026
@rokio

@anonym_autor Myslel jsem tím, že od 30.6.2026 musí otec posílat vyšší alimenty a jakmile bude znám odvolací rozsudek, tak se bude řídit podle něj. Je to srozumitelné? Pokud ne, dovysvětlím.

@rokio všichni píšou opak.
Posílá stále to původní.

barulina
16. srp 2026
@rokio

@rokio dokud nenabude nový rozsudek právní moci, bude posílat dle platného rozsudku. Prosim te, hlavně nerad, když nevíš

barulina
16. srp 2026
@anonym_autor

@rokio všichni píšou opak.
Posílá stále to původní.

@anonym_autor a posila ti správně. Vzdy se jede podle právoplatného rozsudku a ten zatím nebyl ničím změněn. Takze tak

rokio
16. srp 2026
@barulina

@rokio dokud nenabude nový rozsudek právní moci, bude posílat dle platného rozsudku. Prosim te, hlavně nerad, když nevíš

@barulina Omlouvám se. Svou chybu přiznávám. Nachytala jsi mě na švestkách.😔