Musí otec posílat zvýšené výživné po odvolání?
Holky jak by to mělo být?
Pokud je výživné zvýšené od 30.6. a otec se zřejmě odvolal? Měl by i tak posílat tu novou částku?
Myslím, ze ne. Ale pokud to odvolání pro nej nedopadne dobře, bude holt vic doplácet. Spotřebované výživné se totiž nevrací, takze pokud by posílal vyšší a potom u soudu uspěl, uz by je zpět nedostal.
@anonym_autor zatim to původní výživné uvidíte co řeknou při odvolání
Bude otec posílat zvýšené alimenty od 30.6. a poté se uvidí na základě nového rozsudku u odvolání ze strany táty.
Bude otec posílat zvýšené alimenty od 30.6. a poté se uvidí na základě nového rozsudku u odvolání ze strany táty.
@rokio tomuto komentáři nerozumím.
Tak mi před chvílí přišlo to odvolání a je mi z toho fakt nanic😢
@anonym_autor Myslel jsem tím, že od 30.6.2026 musí otec posílat vyšší alimenty a jakmile bude znám odvolací rozsudek, tak se bude řídit podle něj. Je to srozumitelné? Pokud ne, dovysvětlím.
@rokio všichni píšou opak.
Posílá stále to původní.
@anonym_autor Myslel jsem tím, že od 30.6.2026 musí otec posílat vyšší alimenty a jakmile bude znám odvolací rozsudek, tak se bude řídit podle něj. Je to srozumitelné? Pokud ne, dovysvětlím.
@rokio dokud nenabude nový rozsudek právní moci, bude posílat dle platného rozsudku. Prosim te, hlavně nerad, když nevíš

@anonym_autor ne, do rozhodnutí platí starý rozsudek