icon

Bydlet budu u rodičů v bytě 2+1. Svěří mi dítě do péče?

tally117
7. zář 2014

Zdravím všechny maminky.
Potřebuji poradit prosím.S přítelem se rozcházím.Je to přesně ten typ,kdy je vše podle něho,celý Tři Roky jsem mu davala všechny peníze,Málo kdy mi vyšel vsříct,5 let sedím doma na zadku a teď se u něj objevila nejspiš nevěra.Nejvíc mi ted,štve že už ty svoje chvilky rozjiždí i na malou,DÁ JÍ NA ZADEČEK PROTOŽE,MU NEDÁ PUSU,NEBO JÍ ŘÍKA ŽE JEJÍ MAMÁ JE DEMETNÍ KRAVKA ADT,čekám kdy na mě zas stáhne ruku jako před lety,kdy to skončilo na policii......kdybych meěla vše vypisovat ,nevešlo by se to...Jsme od sebe 17let,je to katastrofa.Má svuj byt,Koupil ted dům ,zatím je to rujnička,peníze má takže to dá brzo dohormady,je taxikař (je nerelný aby jí měl v peči on ,pořad jezdí telefony) a male jsou tři roky,já ted teprve možna nastoupím do prace( nejdřív jdu pracovat na dohodu) Takže jdu bydlet k jeho matce ,ktera je na mé straně,nevíte co na to řekne socialka? Asi 2+1 ložnice -obývak,z ložnice bychom udělali pokojík a babi by byla v obyvaku,jen do časně,čiste prostředí,byt je její a je bez dluhu.Když přislibí že se o nas postara bude to problem ?Všem děkuji.

lv
7. zář 2014

Bydlení v 1 pokoji v dvoupokojovem byte samozřejmě žádný problém není.

tally117
autor
7. zář 2014

Děkuji.

ivular
7. zář 2014

@tally117 Ony ty paní ze sociálky zpravidla nedělají zbytečně problémy.. Jinak Tě zvu k nám do skupiny Maminky samoživitelky https://www.modrykonik.cz/group/2300/detail/ - jsou tam samé super maminky 😉

tally117
autor
7. zář 2014

@ivular Díky 🙂 snad to zvládneme.