Jak zařídit, aby přítel viděl děti minimálně?

petule123456
22. kvě 2015

Dobrý den prosim milé maminky mám takový dotaz a i snad prozbu, mam 6 měsíční dvojčata a můj přítel má rád Pouze jednu a také si sní hraje a druhé dvojce nechá brečet má oblíbenou jen jednu a tě druhé dělá on miminka naschváli, např. Kopal do postýlky aby přestala brečet, nechal ji na 3 měsících vyplákat kylu. Večer na ně řve ar nervou ze se to nedá poslouchat, pomalu jim ani nedá najíst když mu neřeknu, nic jim nedokáže koupit takže všechno táhnu já. A skratka dělá strašně naschváli a poslední kapkou bylo to ze mi snímá s oběma v noci klepal aby nervali když je hlídal abych se já trochu vyspala.. Už se to nedá vydržet mám strašný strach o děti. Tak se chci zeptat jestli je naka větší šance, jít přes sociálku a aby ty děti spíše miminka vyděl minimálně a když tak mým dohledem.. A hlavně jestli ty děti by zůstali mě, i kdyby on zadal o svěření do své péče.. Vůbec nevím jak to chodí ☹ moc děkuji za odpovědi

zuzkaaterezka
22. kvě 2015

mas li kam hned se odstehuj,a pak zajdi na socialku tam ti poradi.s takovym dobytkem to nejde

salikova
22. kvě 2015

To zni hruzostrasne....Nejdřív bych od něho odešla. Má jinak o holky zájem? Třeba kdybys odešla, ani by deti nechtěl vidět a nemuseli byste nic resit. Pokud by dělal problémy, dřív než na sociálku bych se obrátila asi na policii nebo nejdřív na bily kruh bezpečí nebo něco takového. ..jakmile se zaplete s s úřady, je to mnohdy na dlouhou trať s nejistym výsledkem, bohužel. Existuje i bezplatna právní poradna... Držím pěsti a přeji dostatek sily!!

fontain
22. kvě 2015

ahojky, j mám 2měsíční dvojčata a manžel mě opustil když jsme byla v pátem měsíci těhotenství.Strašně se trápím, ael je pravda, že než abych žila s takovým jako máš ty, tak radši s žádným.Jsem s nimi sama, je to těžké, ale jde to.A neboj se soud svěří děti do tvé pěče, jsou ještě malý a potřebují matku.Takhle to u soudu řekli mě.Otec podstatě u tak malých dětí moc šancí nemá, až tedy na pár vyjímek. které tebe se určitě netýkají..

kaatulka
22. kvě 2015

To je zase blabol na entou, ze vas to porad bavi plytvat energii lidi, co se opravdu snazi nekomu poradit...a koneckoncu i tou svoji...jsou lepsi veci na praci...
Samozrejme vim, ze se takove pribehy odehravaji, ale tohle nema hlavu ani patu, staci si to poradne precist.. A uz jen ten nick, uz se tu neco podobneho objevilo nekolikrat..

mafeska
23. kvě 2015

uf, zní to děsivě takže radím seber síly a odvahu a rychle pryč. pak se informuj na sociálce co dál dělat. držím palce