icon

Jak zařídit, aby přítel viděl děti minimálně?

petule123456
22. kvě 2015

Dobrý den prosim milé maminky mám takový dotaz a i snad prozbu, mam 6 měsíční dvojčata a můj přítel má rád Pouze jednu a také si sní hraje a druhé dvojce nechá brečet má oblíbenou jen jednu a tě druhé dělá on miminka naschváli, např. Kopal do postýlky aby přestala brečet, nechal ji na 3 měsících vyplákat kylu. Večer na ně řve ar nervou ze se to nedá poslouchat, pomalu jim ani nedá najíst když mu neřeknu, nic jim nedokáže koupit takže všechno táhnu já. A skratka dělá strašně naschváli a poslední kapkou bylo to ze mi snímá s oběma v noci klepal aby nervali když je hlídal abych se já trochu vyspala.. Už se to nedá vydržet mám strašný strach o děti. Tak se chci zeptat jestli je naka větší šance, jít přes sociálku a aby ty děti spíše miminka vyděl minimálně a když tak mým dohledem.. A hlavně jestli ty děti by zůstali mě, i kdyby on zadal o svěření do své péče.. Vůbec nevím jak to chodí ☹ moc děkuji za odpovědi

zuzkaaterezka
•
22. kvě 2015

mas li kam hned se odstehuj,a pak zajdi na socialku tam ti poradi.s takovym dobytkem to nejde

salikova
•
22. kvě 2015

To zni hruzostrasne....Nejdřív bych od něho odešla. Má jinak o holky zájem? Třeba kdybys odešla, ani by deti nechtěl vidět a nemuseli byste nic resit. Pokud by dělal problémy, dřív než na sociálku bych se obrátila asi na policii nebo nejdřív na bily kruh bezpečí nebo něco takového. ..jakmile se zaplete s s úřady, je to mnohdy na dlouhou trať s nejistym výsledkem, bohužel. Existuje i bezplatna právní poradna... Držím pěsti a přeji dostatek sily!!

fontain
•
22. kvě 2015

ahojky, j mám 2měsíční dvojčata a manžel mě opustil když jsme byla v pátem měsíci těhotenství.Strašně se trápím, ael je pravda, že než abych žila s takovým jako máš ty, tak radši s žádným.Jsem s nimi sama, je to těžké, ale jde to.A neboj se soud svěří děti do tvé pěče, jsou ještě malý a potřebují matku.Takhle to u soudu řekli mě.Otec podstatě u tak malých dětí moc šancí nemá, až tedy na pár vyjímek. které tebe se určitě netýkají..

kaatulka
•
22. kvě 2015

To je zase blabol na entou, ze vas to porad bavi plytvat energii lidi, co se opravdu snazi nekomu poradit...a koneckoncu i tou svoji...jsou lepsi veci na praci...
Samozrejme vim, ze se takove pribehy odehravaji, ale tohle nema hlavu ani patu, staci si to poradne precist.. A uz jen ten nick, uz se tu neco podobneho objevilo nekolikrat..

mafeska
•
23. kvě 2015

uf, zní to děsivě takže radím seber síly a odvahu a rychle pryč. pak se informuj na sociálce co dál dělat. držím palce