Máte zkušenost s neplacením alimentů během podmínky?
Ahoj,
Máte zkušenost s neplacením alimentů bývalého když má podmínku za něco jiného? Že by šel trest odsedet? Částka je malá, asi 15 tisíc.
Nesplnil podmínku vedení řádného života, ale má rodinu, manželku se třemi dětmi.
Pokud má podmínku za něco jiného než je výživné tak to se nemota dohromady jinak by mu dala exekuci na plat a podávala po 4 mesich TO ...v dnešní době neplacení výživneho je moc neřešeno
Nebylo by lepší sním domluvit splátkový kalendář pokud to lze? Vězení nic neřeší. Platit nebude a dluh poroste. Navíc se teď řeší že by za neplacení výživného už nemělo být odnětí svobody, ale jiné tresty což by podle mě bylo lepší.
@lencaa11 chudáci policajti🙂
@hankapiiisek bohužel ale jsou na to si myslím připravený 😉
@lencaa11 To ano, jen bych to za ty peníze nedělala.
Ja nejsem ta, co má výživné dostávat... Jsem jeho žena.. Podmínka na čtyři roky měla končit v srpnu a bývalá byla na policajtech podat To červnu.
Za pár dní máme soud o tom, zda se odsouzený osvědčil ve zkušební době PP.....
Upřímně, chlapa co neplatí výživné bych nechtěla promiň.
@hankapiiisek Neznáš okolnosti. Přišel o práci,zdrazili nám nájem o 6 tisíc, narodil se nám syn a museli jsme se stěhovat. Bylo to náročné. Bývalá mu neumožňuje ani styk a ještě je to fetka. Když jsem jí psala, že to dáme co nejdřív do pořádku a prosila ji aby nechodila na policajty, šla a její vyfefovany přítel nám ihned psal, jak můj manžel půjde sedět a vysmali se nám...
Promiň, ale pokud je matka jak ty píšeš fetka tak to máte dát na ospod a řešit to a tvého manžela to neomlouvá že neplatí výživné a ani to že máte další děti. Promiň, ale když nemám na hrazení výživného tak si nedělám další děti a jdu někam na brigádu.
Mimochodem pokud by podala TO v červnu a teď je listopad tak měl čas to uhradit ne? Vztahovala by se na něj tzv účinná lítost.
Promiň, ale pokud je matka fetacka proč to tvůj manžel neřeší přes OSPOD a dítko nechává v takové společnosti jak píšeš. Ze by se celkově chtěl zbavit zodpovědnosti? To by i sedělo, když neplatil alimenty. Ano člověk se může dostat na dno , ale neměli by trpět děti. Mohl se a ni domluvit když přišel o práci že ji dá min a pak ji to doplatí.
Tvl to je zas případ 🤦 dětí jak smetí, peněz málo, podmínka. To je sen každé ženy 😃 a samozřejmě své dluhy dorovnat musí. Hurá do toho!
Má otázka zněla, zda má někdo s tímto zkušenost. Neptala jsem se na OSPOD, jestli je to den každé ženy apod. Ale co jsem čekala, že.. 🙂 OSPOD se řeší, ale není to jednoduché,chceme řešit i styk přes soud.
... a do toho vám vlastně nic není..!!
Ty si sama psala o Ospodu 😆

poruseni zakona, castka mala neni , od 10 tis. je to tresni cin. Ted je otazka, kdyz pujde sedet cim si ty pomuzes, pac on ve vezeni pracovat nemusi.. jedine, ze se nebude motat kolem deti...