icon

Nesnášíte některé seriálové postavy? Kdo vás opravdu štve?

alice180
14. led 2026

Na základě diskuze o Pelíšcích, me napadlo založit tuto jen tak pro pobavení. Máte nějakou postavu, kterou prostě nedáváte.
U mě například:
Ted Mosby- Jak jsme poznal vaši matku. Vlastně vůbec nechápu jeho konání v ničem. A co si vlastně o sobě myslí v rámci výběru partnerek.
Bernadette chvílemi - teorie velkého třesku. Ta její panovačnost asi.
Emily- Emily in Paris (tu teda totálně)
Hermiona (byť jsem jako spousta milenialu Potterholik, tak ta mě štve)

Strana
z2
aneta15
16. led 2026

@alice180 já nesnáším Mr. Beana, přijde mi to jako naprosto stupidní seriál, nechápu jak na to někdo vydrží koukat a už vůbec nechápu, že se mu někdo může smát

janickaslepicka
16. led 2026
@uzivatelkapetra

Gina Linetti - Brooklyn 99
Kochanska - červený trpaslík
Uvažuju, jestli je někde otravná mužská role 😁

@uzivatelkapetra Kochanska zkazila celou srandu 😅 a mam ráda detektivní seriály ale taková Fletcherová mi lezla krkem, chytrá jak televize

hanka_12345
17. led 2026
@aneta15

@alice180 já nesnáším Mr. Beana, přijde mi to jako naprosto stupidní seriál, nechápu jak na to někdo vydrží koukat a už vůbec nechápu, že se mu někdo může smát

@aneta15 ja nesnasim Pratele. Kdyz treba jedu busem.do Prahy (tak 1x za 5 let 🤣) a neni co,tak si pustim dil a vydrzim 10min a uz se na to nemuzu koukat

drep
17. led 2026
@aneta15

@aneta15 naprostý souhlas, já teda obecně nesnáším všechny podobně “idiotský” postavy, je mi stydno, když na ně koukám. Stejně tak nesnáším všechny “hvězdné pěchoty” v talentových soutěžích, je mi fyzicky nepříjemný se koukat, jak se někdo ponižuje

alice180
autor
17. led 2026
@drep

@aneta15 naprostý souhlas, já teda obecně nesnáším všechny podobně “idiotský” postavy, je mi stydno, když na ně koukám. Stejně tak nesnáším všechny “hvězdné pěchoty” v talentových soutěžích, je mi fyzicky nepříjemný se koukat, jak se někdo ponižuje

@drep jo tu oblibu hvězdné pěchoty jsem taky nikdy nechápala

Strana
z2