icon

9letá sestra masturbuje, je to normální?

lucka1359
2. led 2016

Dobrý den jmenuji se lucie a rádá bych se zeptalaa jestli je normální že moje dcera(9 let) masturbuje , a docela intenzivně není snad chvíle kdybych ji nevidělá pod peřinou jak ehm... si to dělá . řekněte je to normální ?V tak mladém věku ? mám to říct rodičům nebo to mám radši nechat v tajnosti ? Předem díky za radu 🙂

lv
2. led 2016

eh, moje nejranější vzpomínka na autoerotiku je tak na 3-4 roky, ještě spíš takové šudlání o polštářky v punčocháčích 🙂 ..normální je to naprosto.

karlajasmine
2. led 2016

Jo, je to normální 🙂 neřeš to

takarazestinusakury
2. led 2016

@lucka1359 neděláš si náhodou srandu...v příspěvku píšeš, že se jedná o tvoji dceru a dál se ptáš, zda to máš říct rodičům? 😀

shine2015
2. led 2016

@takarazestinusakury taky sibmyslim....kdo vi kdo to tady napsal....

takarazestinusakury
2. led 2016

@shine2015 sestru s dcerou asi těžko zaměníš... 😀 pokud jsi při smyslech...

jamia
2. led 2016

Tak třeba je to sestra i dcera zároveň, ale to bych spíš hlásila na policii.

takarazestinusakury
2. led 2016

@jamia nestraš 😀 ne,ne ta nejjednodušší možnost bývá ta pravá...prostě si tady někdo dělá prču 😉

lucka1359
autor
2. led 2016

omlouvám se spletla jsem se ☹

konik_mischel
2. led 2016

@lucka1359 každopádně ať jsi setra nebo máma, je to normální 😉

takarazestinusakury
2. led 2016

@lucka1359 pokud byl příspěvek míněn vážně, pak se omlouvám 😉 a je to jak píše @konik_mischel 🙂

pladik
2. led 2016

Taky si myslím, že je to normální. Já se o svoje tělo začala zajímat někdy v sedmi tuším 🙂 Bude mít v dospělosti aspoň dobrý apetit 😀

replykatee
2. led 2016

Je to normální ;)

leguanik
27. led 2016

je to ok....zeny dospievaju skor 😉

alexah89
27. led 2016

je to dcera nebo sestra????

marcellia
27. led 2016

Tak normalni to je,ale jestli to dela co chvili,tak uz bych to trochu resila. Jestli je zakladatelka sestra,tak predpokladam,ze moc prijemne ji to neni. A vlastne mi i prijde zvlastni,ze ji v tolika letech-9,nevadi,delat to takhle na ocich v pokoji,i kdyz pod perinou,na to je uz pomerne velka,nereknu u batolete,to z toho fakt nema rozum.

andrejka3741
27. led 2016

Je to normální, poznává své tělo 🙂