9letá sestra masturbuje, je to normální?
Dobrý den jmenuji se lucie a rádá bych se zeptalaa jestli je normální že moje dcera(9 let) masturbuje , a docela intenzivně není snad chvíle kdybych ji nevidělá pod peřinou jak ehm... si to dělá . řekněte je to normální ?V tak mladém věku ? mám to říct rodičům nebo to mám radši nechat v tajnosti ? Předem díky za radu 🙂
Jo, je to normální 🙂 neřeš to
@lucka1359 neděláš si náhodou srandu...v příspěvku píšeš, že se jedná o tvoji dceru a dál se ptáš, zda to máš říct rodičům? 😀
@takarazestinusakury taky sibmyslim....kdo vi kdo to tady napsal....
@shine2015 sestru s dcerou asi těžko zaměníš... 😀 pokud jsi při smyslech...
Tak třeba je to sestra i dcera zároveň, ale to bych spíš hlásila na policii.
@jamia nestraš 😀 ne,ne ta nejjednodušší možnost bývá ta pravá...prostě si tady někdo dělá prču 😉
omlouvám se spletla jsem se ☹
@lucka1359 každopádně ať jsi setra nebo máma, je to normální 😉
@lucka1359 pokud byl příspěvek míněn vážně, pak se omlouvám 😉 a je to jak píše @konik_mischel 🙂
Taky si myslím, že je to normální. Já se o svoje tělo začala zajímat někdy v sedmi tuším 🙂 Bude mít v dospělosti aspoň dobrý apetit 😀
Je to normální ;)
je to ok....zeny dospievaju skor 😉
je to dcera nebo sestra????
Tak normalni to je,ale jestli to dela co chvili,tak uz bych to trochu resila. Jestli je zakladatelka sestra,tak predpokladam,ze moc prijemne ji to neni. A vlastne mi i prijde zvlastni,ze ji v tolika letech-9,nevadi,delat to takhle na ocich v pokoji,i kdyz pod perinou,na to je uz pomerne velka,nereknu u batolete,to z toho fakt nema rozum.
Je to normální, poznává své tělo 🙂

eh, moje nejranější vzpomínka na autoerotiku je tak na 3-4 roky, ještě spíš takové šudlání o polštářky v punčocháčích 🙂 ..normální je to naprosto.