Boty na podzim a školka. Poradíte mi, jaké koupit?

podaji
12. říj 2019

Holky prosím poradíte? Mám doma skolkove dítko a fakt nevím jaké boty teď na podzim. Jestli nějaké kotníčkové teplejší a k tomu zateplené holínky? Nebo nedavate holínky a v zimě rovnou sněhule? Jde mě hlavně o ty holiny. Jestli koupit ty zateplené nebo už rovnou s kožíškem. Ale to se upeče ne? Děkuji

j.a.n.i
12. říj 2019

@podaji Moje dite melo holinky letos asi 3x. Takze za me ty nejlevnejsi, neb je stejne nevyuzije.

priscilla90
12. říj 2019

Když je mokro, dávám holiny. Ale jsou ji už menší a nový zatím pořizovat nebudu. 😀 Na zimu koupím ty zateplene gumové s koziskem, ty se do sněhu osvědčily nejvic. No a teď na to období podzimu, kdy je třeba sucho, ale už kosa, tak sem pořídila kotnikove vyšší botasky s koziskem uvnitř. Nebo třeba Baťa prodává takový ty kotnikovy outdoorovy. Ale já je brala na bazaru. Po prvním dnu byly jako prase. 😀

jerou
12. říj 2019

za sebe muzu doporucit lidl holinky s vyndavaci teplou vlozkou. mam ctyrletou a skoro dvouletou. obe miluji kaluze a bahno a mokro. starsi vyuzila loni zateplene holinky i ve skolce. chodi ven kazdy den temer za jakehokoliv pocasi. takze zateplene holinky pouzivame i na snehovo bahnovou brecku behem zimy u nas na vesnici.

priscilla90
12. říj 2019

Jinak veškerou obuv na ven, na hřiště, do školky, kupuju na bazarcich co nejlevněji. Podle mě to jinak nemá smysl. I ve školce říkali, at dáváme to nejhorší.

popelka1984
13. říj 2019

Boty kupuji převážně v rakouském Deichmanu, mám to kousíček, teď už určitě vyšší než běžné kecky a o něco teplejší, teď máme už podruhé tyto, synovi tento typ sedí https://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/deti/home-...
Holínky má syn ve školce maximálně do lesa nebo k ohni na zahradu, na běžné nošení nedávám, nepřijdou mi moc pohodlné na delší chození. Na zimu má jedny vysoké vycházkové plus klasické sněhule na zahradu a tak, do školky střídám oboje

jipe
13. říj 2019

sněhule jsem zatím nikdy nekupovala, máme zimní s membránou, podzimní kožené, impregnované, holinky měl čtyřleták asi 4x na sobě, ta mladší 2x, takže u nás stačí fakt co nejlevnější. Děti mají zké nohy, chodí se jim v tom špatně, takže fakt jen do bahna nebo skákání do kaluží ( a tomu já se cíleně trošku vyhýbám)

texetka
14. říj 2019

Zatím má dcera tenisky z Decathlonu. A když je mokro, tak holinky - miluje skákání v kalužích 🙂 Na zimu klasika sněhule - jedny hodně zateplené a druhé spíše na hezky - s kožíškem. Ale do školky klidně dám oboje. Stejně rychle vyroste noha, takže by to jinak neunosila a obnošené boty neprodávám. Dávám na charitu.

mandala
16. říj 2019

Na podzim vyšší kotníkové, nám vydrží i pak na jaro, s kožíškem určitě ne, to se potí noha kolikrát i v zimě...

antoinet
16. říj 2019

Na podzim kvalitni kotnikove nepromokave s membranou, ja kupuju celorocni Superfit.
V holinkach bych deti chodit nenechala, noha nema zadnou oporu a bota klouze, deti ve skolce lezou po kde cem nebo jdou i dlouhe prochazky. Holinky jsou na zablbnuti v kaluzich nebo do slejvaku, na zahhradu apod.

fire85
17. říj 2019

Ve školce ma holinky když jdou v mokru man procházku. Jinak do školky ma ted tenisky ze Sportisima, a už to nerozlišuju aby nosil treba jinam jiné boty. Minulý rok měl bot více a ani to poradně neunosil.