Co dělat, když je dětem zablokován účet na Whatsappu?
Ahoj,
Máte prosím zkušenost s tím, že by vám samotný whatsapp zablokoval účet? Synovi se to ted stalo, je mu 8 let, skoro 9 let, ma pouze volaci hodinky, na kterých whatsapp má. Nechápu, co tak mohl hrozného posílat, že mu to zablokovali. On tam totiž posila max. gify. Ale říkal, že jich za poslední dobu rozeslal hodně. Tak si říkám, jestli to nevyhodnotili jako spam. Každopádně on pak i zmackl tlačítko s žádostí o přezkoumání a přezkoumání proběhlo a účet mu stejně neodblokovali. Co teď s tím? Prosím o rady, jestli má někdo zkušenost.
Děkuji.
Já si fakt nemyslím, že posílání gifů by mohlo nějak způsobit, že ho zablokují. Posílání zpráv je šifrované, můžeš si psát s kým chceš a kolik chceš. 😉 Takže ať se tam stalo cokoliv, tohle asi nebylo ono.
@eliss232 ja právě nevím... sem tam mu to kontroluji, takže vím, že nic závažného neposílal...
@jajulin jo aha, takže myslíš, že by tohle mohl být důvod...? Ale mají ho všichni spolužáci a píši si spolu, to by muselo být zablokovano všem.
@rikatoka nevím, jak to funguje. Ale jestli při registraci vyplňoval věk, tak je to možné. Ostatní mohli vyplnit jiný věk nebo prostě je to otázka náhody, koho odhalí.
Mají v tom nějaký bordel, taky se mi to stalo a normálně jsem si psala s lidma, někdy ani ne každý den a pak jsem psala správu a vyplo mně to s tímto hlášením. Dala jsem to na prověření a odblokovali mi to, jenomže po čase se to stalo opět a tak jsem číslo prostě musela změnit..
Mají v tom nějaký bordel, taky se mi to stalo a normálně jsem si psala s lidma, někdy ani ne každý den a pak jsem psala správu a vyplo mně to s tímto hlášením. Dala jsem to na prověření a odblokovali mi to, jenomže po čase se to stalo opět a tak jsem číslo prostě musela změnit..
@numda11 tak to je fakt bordel... ja jsem četla, že to zablokování může udělat i jeden uživatel jinému. Nebo před pár lety to tak bylo. No ja jsem z toho fakt dost překvapená, kolika lidem se to stalo.
Tak o něčem takovém jsem ještě neslyšela 😨
WhatsApp je od 13 let. Oni to nezablokují hned, ale až když na to přijdou, někdy dřív, někdy později. Ono to jde nějak obejít, takže je možné, že spolužáci Whatsapp mají, nebo na to ještě nepřišli.
Vymaz apku, nainstaluj znovu. Pokud blokace naskoci znovu, napis na podporu! Pokud je blokace z duvodu veku, tvrd ze byl zadan nechtene spatne.Odblokuji to.
Nejen Whatsapp je od 13, ale i FB nebo účet na googlu Na googlu lze založit účet jen s rodičovskou kontrolou.

Já si fakt nemyslím, že posílání gifů by mohlo nějak způsobit, že ho zablokují. Posílání zpráv je šifrované, můžeš si psát s kým chceš a kolik chceš. 😉 Takže ať se tam stalo cokoliv, tohle asi nebylo ono.