Od zítřka jsou zavřené ZŠ, SŠ, VOŠ.
Nová zpráva z aktuálně.cz
Za mě je to blbost. Když už tedy zavírají školy, tak mají zavřít i školky. Tím spíš, že děti mají mírnější příznaky, spousta z nich do školky půjde i s tím a bude se to parádně šířit. Když se na chodbě při vodění nebo vyzvedávání potká 30 rodičů, tak taky pěkný. Ať tedy někdo zkusí jen ceknout o povinné docházce, pokud se rodiče předškolních dětí rozhodnou nechat děti raději doma
Může si vzít ošetřování otec syna, kdyz jsem na rodicaku s mladším dítětem.
V Plzni jsou prý už dvě školky zavřené. Obě jsou součástí základních škol. Naše zatím nezavírá, ale až se malá uzdraví, tak ji taky nejspíš nechám ještě doma, v tomhle případě mě povinná docházka nezajímá. Zůstávají přece otevřené kvůli pracujícím rodičům, ne 🙂
U nás jsou zavřené i školky, krouzky,mddm všechno co patří pod město... otevřeno ma jen muzeum, knihovna a bazén
U nás také zavřená i škola plus dům deti
Nase skolka je take od zitrka zavrena, rozhodla pani reditelka.
Je to správné opatření, neplatí zde "všechno nebo nic". Každé opatření vedoucí k omezení styků mezi lidmi je v naší situaci přínos. Bohužel nemohou zůstat doma lidé, co chodí do práce, to už by mělo příliš velký ekonomický dopad.
Zítra zavřou i školky, a já s tím plně souhlasím, i když já jsem svoje děti už týden do školky nedala
Ahojte holky, jak zvládáte domácí výuku? Už jsem byla na nervy, poslala jsem kluky na dva dny k babičce. Paní učitelka nám posílá úkoly, ale kluci je nechtějí dělat, chtějí se učit doma a z internetu. Mám obavu z návratu do školy. Co vy na to?

@rosa106 nechodi se mi ted do prace uplne lehce. Z jedne strany i ja, doted klidas, zacinam mit nelrijemny pocit z toho s kolika lidmi jsem denne v kontaktu a z druhe ten napor, který ceka nas, co zustaneme v pracovním procesu.