Podpořte petici pro návrat dětí do škol.
Ahoj všem, můj syn mě poprosil, abych začala řešit, že nechce být pořád doma. Tak jsem se rozhodla založit svoji první petici a trochu ho podpořit. Petici najdete zde:
https://www.petice.com/petice_zoufalych_rodi_za...
Děti chtějí do školy, stýská se jim po kamarádech a mají nárok na kvalitní vzdělávání. Zavření škol do září nevyřeší problém, děti budou muset fungovat nějak i v létě.
Pojďme je podpořit a bojujme proti strachu a šíření paniky!
Děkuji za každou podporu či sdílení!
Tereza
P.S. Podepsat můžete, ikdyž nejste zrovna rodiče dětí školního věku.
@marcicek84 Nic tam není, kdyby bylo, najdeš to a nasdílíš. Pořád to samé, když to není manuál pro učitele, tak je to veřejné omluva o které nikde nic není. Holka, nech toho a bež k tomu bazénu. I když asi ještě nestojí, když si tady od rána.
@jelenice_zavodnice podívej se do historie svých příspěvků dané diskuze, ano, to je pravda, žes uznala omyl ale, že někoho veřejně vláčíš skoro kanály po nějaké diskuzi a pak neveřejně po SZ uznáš omyl, tak to mi pořádku opravdu nepřijde, to se na mě nezlob...je to dost zbabělé...
@jelenice_zavodnice však oni si to zájemci najdou... 🙂
@marcicek84 Doufam, ze najdou. A zhodnoti, kdo tady nema vsechny pohromade.
@jelenice_zavodnice taktéž doufám, že najdou... 🙂 evidentně jsi trochu ztratila vítr z plachet, když to uvádím na pravou míru, viď.... 🙂 jinak si myslím, že je asi bezpředmětné tímto dále zasírat úplně jinou diskuzi, tedy bych byla ráda, abychom se přesunuli tak, kde ten problém vznikl a tam to můžeme dořešit, pokud se už na to veřejně cítíš...
@heligona 😂 že bych kníkala, že se bojím chodit do práce, jak učitelé, prosím tě, ukaž mi kde... 😂 co se týče roušek, to kníká 80 procent národa dle statistik, takže veřejná prostranství jsou dávno mimo, takže asi tak jsou na to i studie...a ano, pokud učitelé budou dělat naschvály a nepoběží školy a školky normálně, tak to lidem vážně moc nepomůže, nevím, zda tedy maminky kníkají, když musejí dát dítě do školky brzy ráno, aby přišla do práce na jednou a ono se jim najednou otevírá školka až v osm, tak to asi je taky jasné, že to není úplně v pořádku...jestli je tohle upozorňování na skutečnosti kníkání....
@marcicek84 Proc? Uz si v te diskuzi zbyla sama a je ti hloupe to tam porad topovat?
@jelenice_zavodnice 😂😂😂 víš co, zajdi si tam a podívej se, kdo tam zbyl či nezbyl 🙂
@jelenice_zavodnice a ještě bych dodala jednu celkem podstatnou věc o které jsi tady osazenstvu pomlčela a to, že prvně jsi mi tu omluvu poslala po anonymní autorce diskuze, kdybych se ji veřejně nezeptala v diskuzi, tak o ni defacto nevím,takto jsi byla fér,až když jsem ti k tomu napsala veřejně své, pak až přišla nějaká SZ ale kolem té omluvy spoustu blbých řečí, které sis mohla odpustit, tak si myslím, že opravdu by ses nad svým fér jednáním měla zamyslet, i tady ses snažila osobně útočit, protože jsi to doteď neztrávila a pořád si chceš vyřizovat osobní účty, nevím teda, jestli takto pokračovat je zrovna ta správná cesta v tvém případě...promiň ale spíš sis i tady udělala další negativní reklamu tvého nefér přístupu, ale já si už zvykla, někteří lidé neumějí být fér, ty jsi jednou z nich, pouze jsi ucítila příležitost si přisadit, bohužel ti v tomto pokeru nevychází karta... tímto se s tebou loučím a přeji ti pěkný zbytek večera...
@marcicek84 a ty se kdy veřejně omluvis za včerejší lživé obviňování? A na které stránce jsou ty ucitelky, co nechtějí do práce?
@heligona prosím nebuď líná a přečti si diskuzi od počátku...pokud jsem veřejnou či neveřejnou omluvu někdy někomu přislíbila, tak to samozřejmě dodržím 🙂 Nejsem jako jelenice
https://www.petice.com/rouky_jen_v_obchodech_ve... přidávám petici na roušky...už tam je přes 6000 podpisů... 🙂
@marcicek84 Diskuzi korona jsem opustila a rozloucila se. To jenom ty se vsude loucis a porad se vsude vracis jako bumerang aby si mela posledni slovo. Anonymu jsem uznala omyl, ona rekla, ze ti to odtlumoci v diskuzi, jelikoz ja ji napsala, ze tam uz neprizpivam a tobe jsem napsala a uznala omyl, jelikoz si me tam porad vyvolavala jako ducha. A tohle se odehralo teprve na muj podnet pro anonym a odhaleni totoznosti a po opusteni diskuze. Pokud trvas na te verejne omluve, musis na to jit pres tu tvoji sestru pravnicku a ty spravne paragrafy.
@marcicek84 to už jsem udělala. Není tu jediná učitelka, která knika, ze nechce do práce. A k tomu druhému, slušný člověk se omluví, když udela chybu. Ne jen když to slíbí.
@jelenice_zavodnice byť jsem se s tebou rozloučila, tedy si dovolím poslední dovětek, nejde nenabýt dojmu, že ses rozloučila s koronavirovou diskuzí, ve chvíli, kdy jsi zjistila, že nemáš pravdu a kdybys tam zůstala, musela bys totiž udělat to, cos tam slíbila...děkuji, žes uznala, že sama od sebe bys mi tu SZ nenapsala, že ti musela dát vědět anonymní autorka, tedy bylo to až na výzvu jiných, děkuji to mi stačí, de facto jsi potvrdila to, co jsem psala výše, takže prosím tě, už se tady více neztrapňuj, poker ti moc nejde, zkus jinou hru, třeba na schovku, třeba ti to půjde lépe 😉 pěkný večer
@marcicek84 Ja udelala vsechno tak, jak jsem slibila. Nemuzu za to, ze anonym se odhalit nechtela a stuj co stuj chtela zustat v utajeni. Mela to udelat hned jak se to zacalo resit a ne po dvou tydnech, po me vyzve a rozlouceni. Klidne bych ti dala tu omluvu i na tvoji zed, do diskuze, nebo bych si udelala profilovku s napisem na rousce “omluva pro marcicek84”, udelala bych vsechno pro tvoji spokojenost 😉.
@jelenice_zavodnice jo to můžeš, i klidně na roušce, ale chtěla bych to vložit do té správné diskuze, tam kde to bylo slíbeno 🙂 obě však víme, že cokoli tam teď uděláš, že po 2 měsících je zcela bez efektu, protože je to dávno pasé, de facto kdybys to tady sama neotevřela osobními útoky, asi by po tom neštěkl pes. Vůbec sis to nepromyslela a nechala ses tady někým, komu jsem trnem v oku, vtáhnout. Ale víš co holka, já ti odpouštím, nakonec, každý zlý úmysl se otočí proti tomu člověku, který ho vyvolá a tady se to potvrzuje dvojnásob 🙂 Jestli máš zájem, můžeme zakopat válečnou sekeru 🙂
@marcicek84 Proc tak moc trvas na tom, aby ta omluva byla v te diskuzi o korone? Ja udelala vsechno jak jsem slibila. Mohla jsem to zbabele nechat plavat a nenechala. Nenaprasila jsem, kdo se schovava pod anonymem a uznala vam obema, ze jsem se pletla. Nikdo me sem nevtahnul, mam tady prispevek z minuleho tydne a nevypla jsem upozorneni, takze vidim, kdo aktivne prizpiva.
@jelenice_zavodnice mně je to jedno, já ti řekla své a i jsem vysvětlila několikrát proč, nemlaťme tedy už prázdnou slámu, má nabídka stále platí, tak je to na tobě a ta nabídka není podmíněna tím, že tu veřejnou omluvu skutečně dotáhneš v té diskuzi o koroně do konce, protože jak jsem psala je to pasé. Víc pro to už nemůžu ze své strany udělat, ber nebo nech být, ale ráda bych se vrátila k tématu této diskuze, děkuji.
@heligona o tom kníkání jsem tady nepsala jediná, teda to zřejmě není jenom můj subjektivní dojem, to ses tam určitě dočetla... 🙂
@marcicek84 já jsem tě dehonestovala? Jak? že jsem napsala, že se vždy vymlouváš, že nemáš čas? Jen tak ze zvědavosti jsem spočítala tvé příspěvky, od včerejšího večera, když jsi to psala, přibližně do oběda, jsi napsala asi 25 příspěvků. To opravdu nevypadá, že nemáš čas. Nevím, za co bych se měla omlouvat. Nepřipadám si, že bych si zrovna já nabila hubu. 😉
@marcicek84 coze? Jak to souvisi s mym dotazem?
@marcicek84 "Vůbec sis to nepromyslela a nechala ses tady někým, komu jsem trnem v oku, vtáhnout."
Tak ty jsi trnem v oku sama sobě? 🤤
@betelgeuzz nabila sis ji 😉 protože jsi neměla pravdu v tom, že si s něčím vymýšlím ohledně těch věcí, které děláme...dostala jsi fotky přes SZ, kde jsi to viděla,už bys měla přibrzdit... dnes jsem navíc psala, že je logické, že když píšu příspěvky, tak zároveň bazén nedělám, to tam dohledáš, takže mlátíš prázdnou slámu, opět, tak já nevím teda...
@heligona kterým? v posledním příspěvku žádný nevidím...
@heligona co to plácáš??? nezlob se, ale to mi nedává smyls, ani nevím, jak jsi přišla na to, že bych měla být trnem v oku sama sobě 😲
@betelgeuzz Superzena. V zamestnani stiha diskutovat na konikovi, poslouchat tiskovky, vyhledavat clanky a jeste odvadet praci. Doma s diskuzi na konikovi zvladne i stavbu bazenu.
@marcicek84 ale já nepsala, že si vymýšlíš, ohledně toho, co děláte. Opět překrucuješ příspěvky.
@puhelin na vyhledávání článků právě čas nemá 😀 to je asi to jediné, co nestíhá 🙂
@puhelin Ano, zvládnu toho celkem dost, ne každý má takovou životní energii, ale ja jasné, že člověk musí mít nějaký time management aby to šlo, kdo tohle nemá, tak jen kouká jak nevěřící Tomáš. No už pomalu aspiruješ na mého zaměstnavatele, kterému bych měla předkládat výkazy co jsem jak dlouho kde dělala vlastně ten můj to po mě ani nechce, vidí výsledky, ty mluví za vše), možná bys už mohla sesednout z mrtvého koně...
@betelgeuzz nejde stihnou vše, tohle není priorita, možná pro tebe, ale ne pro mě, tož tak, přeber si to jak chceš...

@marcicek84 Veřejnou omluvu sis vysnila, není o ní ani zmínka (pokud ano, prosím citaci strany), uznala jsem omyl jak anonymní autorce diskuze, tak i tobě. Já splnila co řekla.