Podpořte petici pro návrat dětí do škol.
Ahoj všem, můj syn mě poprosil, abych začala řešit, že nechce být pořád doma. Tak jsem se rozhodla založit svoji první petici a trochu ho podpořit. Petici najdete zde:
https://www.petice.com/petice_zoufalych_rodi_za...
Děti chtějí do školy, stýská se jim po kamarádech a mají nárok na kvalitní vzdělávání. Zavření škol do září nevyřeší problém, děti budou muset fungovat nějak i v létě.
Pojďme je podpořit a bojujme proti strachu a šíření paniky!
Děkuji za každou podporu či sdílení!
Tereza
P.S. Podepsat můžete, ikdyž nejste zrovna rodiče dětí školního věku.
Jinak je vidět, že tady je zase nějaké hejno, kterému, když se něco nepovede, tak pokračuje v tažení zase dál a zase jinak a pořád se to střídá, až je to fakt úsměvné, tak si o tom pěkně mezi sebou popovídejte, na večer mám jiné plány 😉
@marcicek84 Jdes hledat to Plagovo vyjadreni? Nebo to bude jako ten Peroutkuv clanek?
@puhelin to si najdeš sama, nudíš se až až 😉 a mmch můj zaměstnavatel se bojí, že bych šla na druhou mateřskou, takže tvé hodnocení je opět úplně zcestné, dobrou.
@marcicek84 Kojim, jsem tu, abych u toho neusnula.
Hledala jsem a nic jsem nenasla.
@marcicek84 Dekuji. V poradku.
@marcicek84 ptala jsem se, kde jsou ty knikajici ucitelky. Odpovědělas, ze si to nemyslíš jen ty. Nechápu souvislost.
A k tomu co melu, jako první jsi jelenici zmínila ty. Dále viz citace.
@marketa11112 to se omlouvám, jestli jsi se ptala už jednou, nevšimla jsem si. Popravdě nevím, na něco jsem se ptala a neodpověděla jsi mi. Tedy ne přímo adresně. Ale asi to není důležité, když už si to nepamatuji. Jestli ano, tak to dohledám. Ten čas si na to udělám, nejsem jako některé uživatelky zde 😀
@marcicek84 Hele mě už to nebaví, teď jsem přijela z práce a dozvím se že mi jako vyhrožuješ, že si u tebe nabiju hubu? No už se bojím. Oslovila jsem tě včera narovinu s tím, kde si k tomu tvrzení o dvojím riziku přišla, jestli to někdo někde uvedl a nebo jsi to rozhodla ty sama. Snažila ses mi nejdřív podstrčit odkaz, kde o tom není ani slovo a od té doby se oháníš Plagou. Ale nahrávka neexistuje a nikdo kromě tebe o tom neví. Prostě lžeš a na tom si trvám. Pokud se mýlím, tak já chybu uznám a veřejně se ti omluvím tady a klidně i v kz na profilu, já s tím problém nemám uznat chybu, ale co ty? Celý den tady meleš s prominutím exkrementy, co ti ti učitelé udělali? Oni dělají svojí práci, distanční výuku a za to jsou placení. Vem si že třeba u nás i rizikový prodavačky mohly zůstat doma za plný plat, tak proč ti vadí že jsou učitelé placení a posíláš je na neplacené volno? Oni pracují. Kdo chce může od 25. dítě do školy dát, ale je jenom správné, že to bude dobrovolné. Vem si že třeba v našem okrese přibylo za poslední 4 dny víc nakažených než jsme měli na konci března. Já a spousta ostatních rodičů za těchto okolností prostě dítě do školy nedáme. Jo jasný všechno se teď otevírá, ale nikdo nikoho nenutí aby tam chodil. Otevřou se kina pro sto lidí, fajn kdo chce ať si tam jde a stejný to je s tou školou, kdo chce. Přestaň to furt tak řešit a nech lidi aby se svobodně rozhodli, není to že učitelé nechtějí pracovat, ale rodiče nechtějí děti posílat do školy. A není to jen kvůli očr, spousta rodičů v mém okolí, stejně jako já, očr nemá a stejně děti do školy dát nechtějí. A to že ty budeš křičet a rozčilovat se na tom nic nezmění.
@anina32 bla bla bla, no to jsem si zas dala,ze jsem sem vlezla,momentalne prekrucujes a lzes ty,ja ti nic nepodstrkovala dala jsem odkaz,ktery s tebou nesouvisel a taktez jsem to tady uvedla...je to v historii...ze to bylo z ust Plagy,za tim si stojim,hlucha opravdu nejsem,blazen taky ne...a ze si nepamatuji presne ve kterem to bylo jednani,no nepamatuju,protoze jich je plno a clovek nestiha skedovat vse,ta jednani splyvaji,kde kdy co a proto se mi do toho hledani nechce,konec pribehu,zadna zapletka k tomu neni.Je to proste jednoduche,mam hledat jehlu v kupce sena,ale dopredu vim,ze pokud ji najdu,stejne zase tady budu vytahne neco jineho typu manual,ze do skol doslo neco jineho,tak uprimne,ma pro me smysl neco takoveho hledat? Nema.
Co mne vadi ohledne ucitelu jsem tady psala nekolikrat,uz to opakovat kazde jednotlive osobe nebudu.Ono je na tom dost pravdy,jen se jim to blbe cte,tak se to tady houfuje s temi co se boji deti do skol poslat, ale predstav si ze po plnem otevreni skol od 25.5. volaji i jini clenove vlady,tak krk vi jak to jeste dopadne 😊🤔😜
Ja se nerozciluju,na co,dyt je to jen modry konik 😂😂😂
@marcicek84 Tak já lžu? Dala si odkaz, já to četla dvakrát a teprve když jsem ti napsala že tam nic o dvojím riziku není, tak si uvedla že se toho ten odkaz netýká. Fakt mě to už nebaví, prostě lžeš tečka. Prosím už mě tu neoslovuj, nemám na tvé výmysly náladu.
@anina32 a ten odkaz byl tobe urceny? Ja totiz vkladala odkaz obecne a dokonce kdyz jsi mi psala taky sem ti tam hned vysvetlila...takze ted lzes ty,tecka. A ano uz by chtelo se v teto dikuzi podunou dale,stejne to nikam nepovede.
A snad zase prekotne neco se skolstvi otevrou,to bych se nasmala,co se pak bude dit 😂😂😂a 14 dni je jeste dlouha doba,takze...🤔😜
@marcicek84 Fakt už ne, jdi si stavět bazén a dej mi pokoj lhářko.
@marcicek84 když tě to nebaví proč sem tedy pořád píšeš? Navíc nechápu počet tvých sobotních příspěvků, když jsi tak děsně vytížená 😀 to bude bazén alespoň 25m ne? A nebo že by jsi kopala 50m včetně doskočiště pro skoky z věže? 🙂 🙂
@anina32 takze mila zlata viz strana 39 je tam odkaz,ktery tobe neni urceny,ty se na nej ptas,jak bych ho snad adresovala tobe a ja ti odpovidam,ze opravdu nesouvisi,logicky kdyz nebyl tobe urceny tak proc by spouviset mel,takze jsi lharka ty,kazdy si tam muze precist je to cerne na bilem,ty mi prosim te tady o lharich nic nevykladej...
@blondynka400 a neni to moje vec jak bude velky,nebo kdy presne co doma delam a kdy mam na co cas a kdy sem pisu?vzdyt si kazdy muze delat co chce,tve starosti bych chtela mit 🤦🏻♀️😂 ale,ze jeden obycejny bazen tolika lidem lezi v zaludku,to jsem netusila 😂😂😂
Takze ja se pro dnesek loucim damy 🙂 a jinak vsem doporucuju si na leto taktez zaridit bazen,to pak budete mit koronu v pazi a k tomu pekne leto 🙂 a nemusite to zavidet ostatnim 🙂
@marcicek84 jasně, je to tvoje věc. Ať je to klidně největší akvapark v ČR. Tady vůbec nejde o nějaký bazén, ty jsi to pořád nepochopila?.... Popravdě je mi tě líto..... Honit si ego na koníkovi a přitom být úplně mimo, to chce hodně odvahy. Bohužel jsi dojela a jestli to nevidíš, jsi na tom ještě hůř, než jsem si myslela. Hodně štěstí pří stavění akavaparku .-)
@marcicek84 mysíš že ti někdo závidí bazén? 😀 Nějaký rybníček, co si budujete sami? .... 😀 .-D
Mám ho na zahradě včetně zastřešení, vytápění a dalších blbostí, které k životu nepotřebuji. A kupodivu, netrávila jsem s tím ani hodinu mého času, na toto mám lidi. Ale určitě se tu nebudu vychloubat tím, že mám bazén a ostatní mi závidí 😀
@blondynka400 jj,nebudes se vychloubat,tos napsala hezky hlavne,ze je s vytapenim a zastresenim...pak kdo je tady mimo 😂 vis prace slechti a bavi nas to,proto to delame,ale to bys asi taky nepochopila...
Tak a mě právě došla trpělivost.
Chci varovat všechny uživatelky před @marcicek84 Vymýšlí si lživé hypotézy v diskuzích a napadá ostatní, kteří nejsou s jejími výmysly za jedno.
@anina32 😂😂😂 viz strana 39 😂😂😂
Chci varovat všechny uživatelky před @marcicek84 Vymýšlí si lživé hypotézy v diskuzích a napadá ostatní, kteří nejsou s jejími výmysly za jedno.
marcicek84
mně
Dnes v 09:16
Hele ty to tahas uz do osobni roviny a jeste takovym tezkopadnym zpusobem,klidne si na tu zed napis,ze ti nekdo rozslapal hracku,mne je to fakt jedno,potrestala
jsi tim vic sebe,ale dekuji za to,ze mi rano prodlouzila zivot,takto jsem se uz dlouho nezasmala...
Jinak dalo se to resit pres SZ,protoze ze strany 39 je videt,ze sis to s tim odkazem kdy jsem te mela zmast vazne vymyslela,nic takoveho jsem tam tobe neposilala a kdyz ses ozvala i jsem ti odpovedela,ze to s tim opravdu nema nic spolecneho a proc jsem tam ten odkaz vlozila.Jo holka,kdyz chces hrat,musis to umet.A hlavne musis byt nad veci,kdyby mi nebylo jedno co si kdo mysli,tak bych tady nemohla byt,jenze mne to jedno je,takze klidne si tady bude 100 uzivatelek myslet,ze jsi blazen a druhych sto ti bude davat za chvili laiky za jiny nazor,nektere dokonce za mesic zapomenou,ze se nekde s nekym prely a zase ten laik mas,pak je uplne zbytecne si z neceho tady delat vrasky,az tohle pochopis,bude se ti lip zit 🙂 Ach jo,ze se kazdy necha tak snadno vytocit a jeste od cizi osoby,to mi hlava nebere...A odpovidat nemusis,taky mi to je jedno.
M.
@anina32 ted taky porusujes pravidla,kdyz zverejnujes soukromou postu,ale to mi taky neva...nechtela jsem tim zasirat diskuzi proto jsem ti to psala soukrome,tak nic nepovedlo se...
@anina32 😂😂😂 ted uz blaznis,promin,ale tato debata nema vazne smysl,potapetuj si tu celou stranu,kdyz ti to udela dobre...💩💩💩

@marcicek84 Tebe bych v zadnem pripade nezamestnavala, pokud bych zjistila, ze se v pracovni dobe venujes i jine cinnosti, nez za kterou tam v te dobe sedis.