icon

Váží vaše děti ve škole? Diskutujeme o školních měřeních!

aneta3222
8. pro 2021

Ahoj holky, váží vaše děti u vás ve škole ?

Strana
z3
leilinka1234
11. pro 2021

@veruuu_kubesovic Neznáš mě, absolutně nevíš, jaké mám vzdělání, v čem se pohybuji a jaké znalosti ohledně zdravé výživy mám 🙂
Pokud si stojíš za tím, že za dětskou obezitu může jen genetika nebo zavření škol, nemá cenu se s tebou o čemkoliv bavit.

bara88
11. pro 2021

@leilinka1234 to je jedno jestli to eviduje ale prostě taková informace je ti k hovnu, nebo nevím ale jak teda postupujes když je někdo obézní a naopak když je někdo hodně hubený. Je to vážení prostě k ničemu ne?

leilinka1234
11. pro 2021

@bara88 nepostupuji nijak. Je to pouze informace pro děti pro danou hodinu, která je, jak jsem již napsala, zaměřená na informace týkající se jejich váhy, životního stylu a stravování. V hodině se dozví, že váží 60 kilo, měří 40 cm a dokážou s tou informací pracovat. Uvědomí si situaci v ten moment. Na nikoho neukazuji prstem, mluvím v obecné rovině a děti to zajímá a ptají se. Hodina je na toto téma málo, obvykle pokračujeme i další hodinu.

bara88
11. pro 2021

@leilinka1234 a kdyby si je nevážila tak by je to nezajímalo jo?kdyby si je nevážila tak by ti i ta jedna hodina stačila

kocvarovas
11. pro 2021

@aneta3222 ne, neváží. Ale pamatuju si, že nás vždy na začátku školního roku vážili i měřili v hodině TV. Byla to má noční můra.. Nejtěžší ze třídy.. A pak to všichni řešili..

felixfelicis
11. pro 2021

@leilinka1234 takže to vlastně nemusíš dělat vůbec. Když budou chtít, zváží se doma, u kamaráda, v lékárně, nebo se taky nezvazi. To ti výklad nijak nenarusi.

aneta3222
autor
11. pro 2021

@kocvarovas Přesně tak, dcera je taky nejtěžší ze třídy a vždy ji to jen stresuje.

mirko84
11. pro 2021

@berenika39 Dovolil by som si tvrdit, ze to nie je jazdeho osobna zodpovednost. Lebo za deti je zodpovedny rodic a ak ma dieta nadvahu, tak je to vo vacsine vizitka rodica (v tych ostatnych pripadoch je to asi nejaky zdravotny problem)

mirko84
11. pro 2021

@aneta3222 tiez si treba uvedomit, ze tym, ze sa neodvazi, nebude zazracne vazit menej. Hlava v piesku tu nepomoze ...

mirko84
11. pro 2021

@berenika39 tak ale deti su v mnohom specialne. Napriklad sa asi zhodneme, ze by sme chceli, aby v skole odhali ak je doma dieta tyrane. Male deti su ockovane a nikto sa ich nepyta ci chcu. Mnoho veci sa detom deje / s detmi robi , co by ste ako dospelak mozno odmietali ale pre ne je to vo vyssom zaujme. Ja na tom, ze si ma / moje dieta odvazia nevidim nic zle

aneta3222
autor
Autor odpověď smazal
Strana
z3