icon

Žádost o byt i když žiju s ex?

simcast
3. říj 2018

Dobry den , chci se zeptat zda muzu zadat o byt od mesta sama za sebe i kdyz zijeme s dcerou stale s byvalym pritelem ?
Na azylovy dum nechci to beru jako krajni reseni a tak by me to zajimalo zda to ma vubec smysl sepisovat a posilat nekam kdyz je to takhle.
Dekuji vsem za reakce

sticker
kessien
3. říj 2018

Ano můžete,proč by ne?

leniczka23
4. říj 2018

Samozrejme ze muzete.

ivuska1986
4. říj 2018

@simcast ahojky, zalezi, zdali mesto vubec nejake byty prideluje a jake ma podminky, odpovidat nejde plošně, kazde město ma svou bytovou politiku, treba u nas o byt zadat nejde, zadosti se nepodavaji. Jednou cca za dva roky se vypise vyzva, muzete se do vyzvy prihlasit, kdyz splnujete vsechny stanovené podminky a pak se z příslušných kandidátů vylosuje jeden, kteremu je byt nabídnutý

simcast
autor
4. říj 2018

@kessien ja si rikala jestli jim to nemuze byt divne zadam jakoby o socialni/obecni byt ale ziju s otcem ditete ikdyz uz nejsme spolu a by tam pak na me nekoukaly jak na blbku 🙂

simcast
autor
4. říj 2018

@ivuska1986 u nas to je osobne moje mama cekala i 9let na takovy byt ale dockala se.

ariadna12
4. říj 2018

@simcast tak jim oba vysvetlite, ze je to jen docasne, ze jste se rozesli

kessien
4. říj 2018

@simcast já mám dojem,že v žádosti je kolonka kde momentálně bydlíte a důvod proč chcete jinam.A když tam napíšete,že momentálně s bývalým partnerem, proto žádáte o městský byt tak za blbku nebudete 🙂