Soutěžte s Liškou o ceny Chicco

24. bře 2014
Soutěž skončila
Proto se do ní nedá zapojit. Podívej se na probíhajíci soutěže.

Milé maminky,

připravili jsme pro vás soutěž s Liškou na téma “Můj vysněný dům”, aneb “Naše rodina a spoření s Liškou”. Podělte se s námi o vaše představy, či dokonce zkušenosti, jak by mělo vypadat vaše vytoužené bydlení. Do soutěže můžete zapojit i své děti. Fantazii, a zvláště té dětské, se meze nekladou. Stačí vaše myšlenky a sny o bydlení, převést do prezentavané podoby (fografie, malba, psaný text). Záleží jen na vás, fantazii se meze nekladou ☺.

Jaká na vás čeká odměna? Báječný mluvící Méďa, zn. Chicco.

Odměnou, pro tři nejkreativnější výtvory, bude Mluvící méďa, zn. Chicco. Je to roztomilý medvídek, který rozvíjí jazykové a paměťové dovednosti. Dítě se učí nová slova a čísla v rodném jazyce nebo v angličtině. V první fázi se dítě učí jednodušší názvy těla – nožičky, ručičky. V další fázi se učí zábavné dětské říkanky a čísla. Chicco vytvořilo celou řadu dvojjazyčných hraček, které doprovází dítě, když roste. Více se dozvíte zde: www.chicco.cz

Do soutěže se můžete zapojit během následujících dnů, konkrétně od 24.3. do 6.4. 2014. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím s Liškou o ceny Chicco”.

2. do alba si vložte fotku výhry – mluvícího méďu, zn. Chicco. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: https://www.modrykonik.cz/blog/soutez/album/sou... Uložte váš link na váš fotoblog.

3. Jako další vložte do alba své fotografie, výkresy, či článečky na téma “Můj vysněný dům,” aneb “Naše rodina a spoření s Liškou.” Dle vlastní fantazie.

4. následně do fóra pod téma "Soutěžte s Liškou o ceny Chicco" uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

6. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu od 24.3. do 6.4. 2014. 6.4., přesně o půlnoci se soutěž skončí.

7. následně tým lidí z Modrého koníka vybere tři výherce=nejzajímavější příspěvky. Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, konkrétně 7.4.2014. Odměněny budou 3maminky, z toho každá získá mluvícího méďu, zn. Chicco pro své dětátko..

Více informací o Českomoravské stavební spořitelně najdete: https://www.cmss.cz/#!/sporeni-pro-deti.html

A tady jsou výherci:
@holesov
@lucynka46
@mari90

Výhercům gratulujeme!

luksovka
28. bře 2014

😀 😲 😎 😝 Adámek by byl nadšený 🙂 😵

luksovka
28. bře 2014
rockerka
29. bře 2014

https://www.modrykonik.cz/blog/rockerka/album/s... Děkuji moc za pěknou soutěž 😉

holesov
31. bře 2014