Ahoj holky. Hledam nejakou maminku- kamaradku z Brna. Nedavno jsme se tady prestehovapi a jeste tady nikoho neznam ☹ Chybi mi to zenske klaboseni a kocarkovani
🙂
Ja bydlim v Mokre, to je pul hodiny z Uzke. A ty bydlis presne kde? Jinak mam rocni holcicku 🙂
Tady v Mokre je sice hodne maminek, ale kazdy ma uz tu svou kamarqdku a ja se moc seznamovat neumim ☹ Proto tahle moznost. Uz mi to sezeni s malou doma leze docela na nervy ( nepocitam tech par prochazek kolem baraku, protoze v Mokre se nikde moc chodit neda).
Ahoj..no a my se přestěhovali z Brna do Rosic a kámošky mi mooc chybí..od kud z Brna jsi?? 😎
ahoj...mě se kamarádky zas vrátily do práce nebo taky odstěhovaly a nakonec jsem i já skončila mimo Brno. jen mě tedy čeká další mateřská 😅 kdyby se tu někdo našel Brno směr Tišnov... 😉 ale v Brně jsme taky často.
Mokra-Horakov...to je pul hodiny busem z Uzke 🙂 A ty Rosice jsou z centra jak daleko?
ahojte tiez hladam nejaku kamaratku,spriaznenu dusu a tiez partaka/partacku pre 3 rocneho synka🙂sme z Lisne
@vaneska91 Ahojky, bydlím 5 km od Brna a ráda se s tebou seznámím a poklábosím 🙂)