Ráda bych si popovídala s maminkami ze svého okolí...podělila bych se s nimi o zážitky z porodnice, tipy na nákupy, výlety i názory na doktory..... proto maminky z Jičínska honem sem......
Super 😉 ....ráda se taky přidám, už dlouho jsem tady hledala, jestli něco podobného existuje...
to jsem ráda...
ahojky ,tak už jsem se také přidalaaaaa s Domískem
Ahoj, ráda bych se přidala i já 😉
Já jsem poprvé rodila ve Vrchlabí a podruhé v Jičíně a já teda byla max. spokojená 😉
@xhnip101
@jitta díky 🙂 No po včerejších info o tom, kdo měl jaký porod jsem měla snad až děsné sny...A říkala jsem si, kamse to proboha chystám. Ale já okolo sebe mám kamarádky, které si JC porodnici nemohou vynachválit, i některé názory na FB jsou pozitivní. Takže věřím, že budu spokojená i já a vše proběhne bez problému 😉
@jiitkka musíš to brát tak, že každá jsme jiná a co někomu přijde jako dobrý, někomu ne. A taky hodně záleží na porodu, když ho má člověk bez problémů, tak porodnice je super, ale když naopak, hned za všechno můžou doktoři a "blbá porodnice" a tak a né vždy je to pravda. A né všem komplikacím jde předem předcházet.
@jitta souhlasím! Kamarádka nechtěla kojit, řekla PA že at ji ani malou nepřikládá k prsu, že nehodlá mít hnusná prsa, načež doktoři a PA koukali na ní jak puci a pak se divila,že některé sestry jsou na ní nepříjemné... Já se modlím, ať žádné komplikace nenastanoou, hlavně ať je malej Kubík v pořádku!! 😉
@xhnip101 takže to může být normální, nemám se děsit?? jen jednou cca před měsícem mi naměřila sestra na gyndě malonko vyšší tlak, jinak ok. No já chodím jen k dr.,sociálka, jinak nikam... jestli to takhle půjde dál,tak ani nevím,co si v PO k dr.na KO vezmu za boty teda... Kost u kotníku nemám šanci si nahmatat... 😝
Já chodím taky do Gyntria a od začátku ke Skřivánkovi.......už jsem si na něho zvykla, dělá si občas i srandičky, celkově jsem spokojená.........jednou jsem byla na kontrole i u Hepa, ale ten skoro celou dobu nemluvil, takže to bylo takový zvláštní, když jsem zvyklá na ukecanýho Skřivánka 🙂 ...kamarádky, který k Hepovi chodí, říkaly že je to normální, že je spíš zamlklý a když chtějí něco vědět, musí se prostě zeptat.......
Tak toho Skřivánka jsi přesně vystihla 😀 ...ale já jsem si na jeho styl zvykla............tak jako Ty na Hepa, říká se o něm, že je dobrej...
@xhnip101 Zkus a uvidíš....každé vyhovuje něco jiného....ale je fakt, že Skřivan je opravdu docela dost ukecanej, častokrát i když jsem byla objednaná jsem třeba půl hodiny i dýl čekala až přijdu na řadu, protože se s některýma pacientkama vykecává, do toho mu zvoní telefony.......ale jinak při vyšetření aspoň není ticho, snaží se kecat, aby odvedl pozornost od výkonu a tak........
@simvoh opravdu jak kámoška u kafča 😀 Třeba u mě Hep mluví už i sám o sobě 😀 prostě jak kdo komu sedne a vyhovuje 😉 No v těhu když jsem musela akutně k dr.,tak jsem šla ke Skřivánkovi a mě bylo zle, nervy z krvácení v těhu a on pak vykládal a vykládal až mě to trošku štvalo teda 😖
@xhnip101 taky Gregora si hodně chválí v Tyršovce.
Dobré ránko Maminky...tak jak spěj vaše ratolesti??Domik stával v 5 na jídlo a zase spí ale má chudák mega rýmu takže se divim že tak krásně spí..zato přez den je k nevydržení....
Dobré ráno,
já chodín taky ke gregorovi a maximáoně jsem spokojená
Malje nám spí špatně, budí se minimálně 5x za noc, kojíme jednou v noci a jednou k ránu, už aby nastalo zlepšení, teď má malej kašel, ale v noci nekašle
tak jsem tu taky 🙂 no my ještě spíme jak kdy, teď máme lepší noci, budíme se po cca 3 hod na krmení, ale už jsme měli i noci horší, kdy spal všehovšudy hodinu 😖
Už to jde 🙂 😵
Já se tedy hlásím ze stavu ještě těhulkovského,ale brzko už taky budu maminou 🙂 Budu ráda za rady, názory, apod 🙂