Vzhledem k tomu, že se můžeme snažit až v lednu o mrňouska zakládám tuto diskuzi pro všechny lednové snažilky 🙂
@aniaaa ahojky, vítám tě novoroční snažílci?? Já jsem po mimoděložním tak proto až od ledna.. 🙂
@martinkamoj aha, tak napodruhé to už každopádně vyjde jak má!
@aniaaa Snad, mám z toho trošku strach.. aby se to neopakovalo ☹
Zdravím všechny budoucí snažilky. Pokud vyjde práce tak jak má a překonám svůj strach, tak asi taky začnem po novém roce 🙂
@lenickakl Ahojky, taky tě zdravíme 🙂 Z čeho až překonáš strach?? 🙂 Mám taky strach, aby se neopakovalo to co teď aale rozhodně se snažit budeme.. ;)
@martinkamoj tak u mě je to jiný strach. Pro většinu možná nepochopitelný. Proste si to nedovedu představit. Těhotenství, porod (moje největší hrůza) .. Pak jak se to bude všechno zvládat finančně. Nejsem zrovna mateřský typ 😀 jinak tobě přeju hodně štěstí. Moje teta kdysi taky měla mimoděložní těhotenství. Pak už teda nikdy děti neměla, ale hlavně z důvodu, že nepotkala toho správnýho chlapa.. 🙄
@lenickakl Tak z těhu strach mám akorát tak,aby se vše vyvíjelo správně.. A porod tak ten raději nekomentuju, pořád přemýšlím buď o nějakých opiátech u porodu a nebo císař.. toho se bojím nejmíň, vím co by mě teoreticky čekalo.. Finančně strach nemám zvládalo se dřív zvládne se i teď.. Děkuji, přála bych si aby to brzy vyšlo 😉 aby mrňous našel tu správnou cestu, když si to tam teď oťukal.. 😝
@martinkamoj Ahojky 🙂 Ja jsem na tom jak ty, ale to víš! Nicméně po novém roce uvidíme jak to dopadne.
@hul jasan, že to vím.. Tak pro nás jsem to zakládala 😝 Já doufám, že za rok se budeme chlubit miminečkama.. musí to výjd 😉
@martinkamoj chichi budem doufat, ale já myslim že snad ano....
@hul asi tak... Mohlo by nám to výjd 🙂
@martinkamoj to teda 🙂 Kolegyně mi sice říkaj ať počkám až po svatbě která bude v létě, ale ja to tak dlouho asi nevydržim :D
@martinkamoj no u mě je taky problém, že se nedokážu moc smířit s tím, že bych finančně byla víc závislá na chlapovi.. moje povaha no 😀 manžel má mateřský pudy, ale já se pořád nějak toho všeho děsím.. prostě jinej život s dítětem 😀 no doufám, že na mě brzo ty svoje pudy trošku přenese 😀 ať na to můžem pak vlítnout 😀
@lenickakl kdybys věděla jaký mám já teď pudy po tom mimo.. Takové,že jsem ani nemyslela, že budou..Můj přítel mi říká splašený hormon 😀
@hul My chceme svatbu na podzim nebo další rok na jaře ale nevím, pokud bude mrňous svatba se odkládá.. 🙂
@martinkamoj No ja případně taky radši odložim svatbu než mimčo 🙂 No v lednu se uvidí 🙂 Za 9 dní má dojít druhá ms tak se to aspon blíží 🙂
Já teda co se týče svatby jsem staromódní, tak jsme už svoji 😀
Ahojky holky,my take zaciname od ledna.Sem taky po mimodeloznim :( Obavy mam velke at se mi to neopakuje,byla sem totiz uz dvakrat tehotna a pokazde mimodelozni :(
Hul- taky doufam,ale nervicky pracuji.Jedno bylo prirozene a druhe po inseminaci takze moje nadej klesa :(
Snad jo 🙂 budeme si drzet palecky vzajemne 🙂 🙂
Sem začni psát odpověď...
Odešli
Ahoj :o) Toto je skupina přesně pro mě. S manželem domluveno, že zahájíme "snažení" na konci ledna. 😀