Ahojky najde se některá dse stejným termínem z Hradiště?Od uterka začínám navštěvovat předporodní kurz paní Hlavsové.Bylo by fajn najíd někoho ským bych se seznámila,abych v tom nebyla úplně sama 🙂 😉
To je škoda ale věřím,že bude všechno v pořádku.A kdy máš termín?
Jo já už 1/6 😉
Ahoj Holky, já jsem sice s spíš ze Zlína, ale to je kousek 🙂 Mám termín 3.-4. 6. 2014
Jak jste na tom? Já jsem ode dneška 20. týden, a s hrůzou jsem zjistila, že mám už 7 kilo nahoře. Je to moje první těhotenství a je mi 24.
Na předporodní kurzy se nechystám, nějak necítím tu potřebu.
Předevčírem mě poprvé chtěli pustit v trolejbuse 🙂 takže už těhotně vypadám.
Co vy, jak to zvládáte?
@prapodivna já mám v 17.tt 5kg nahoře. Do Zlína občas jezdím, zrovna včera jsem tam byla. Měla jsem kolem Vánoc drobnější komplikace, ale zatím jsme je zvládli tak snad už žádné nepřijdou.
@sisi137 Budu držet palce, ať je to dobrý 😉
Já celé dopoledne strávila čtením recenzí na porodnice ve Zlíně a v Hradišti a nemůžu se rozhodnout. Trochu se děsím jedné zlínské doktorky, před kterou ženy varují snad v každé diskuzi, tak nevím, Zlín mám blíž. Ale podle celkových referencí to vypadá na podobné podmínky, tak budu doufat, že na paní doktorku nenarazím 🙂
@prapodivna a jak se jmenuje? Já bych chtěla rodit v Hradišti-mám to 2-3km, Zlín přes 30km. Ale nevím jak jsou v Hradišti připravení na předčasně narozené děti 😒
Ahoj holky já teďkom chodím do předporodního kurzu,který vede jedna pa co děla v Hradišťské nemocnici.A myslím si,že teď na tom hradišťská porodnice není tak špatně.Prej jsou tammoc hodné sestry.Ale v každé nemocnici se najde nějaká ta černá ovce. 😉
@pida01 ahoj, známe se ze skupiny, akorát já ještě do kurzu chodit nebudu.