Ahoj holky, chtěla jsem s někým pokecat kdo má termín porodu stejnýý jako já listopad -prosince...dneska jsem byla na první ultrazvuku přidávám fotku 🙂 je tam vidět malá bublinka
Ahoj 🙂 tak mě by to mělo čekat podle výpočtů 13. prosince, pokud vše dobře dopadne 🙂 na kontrolu jdu až toto pondělí - to budu v sedmém týdnu. Dělali ti rentgen hned na první prohlídce?
Já byla včera na prvním utz. Podle MS jsem 6+3 a termín vychází zatím na 5.12. Na utz bylo vidět už i srdíčko. Teď se jen modlím aby bylo vše v pořádku
Ahoj, ja zatim byla pred tydnem a bylo jen plodove vejce. Pry mene, nez 4 tyfny stare tehu tzn. Mene, nez 6tt. Dnes teda snad 6-7tt a na kontrolu jdu za 14 dnu. Mam pozdeji ovulaci a navic nevim datum posledni ms presne, takze zatim nevim skoro nic. Ale myslim, ze by to mohlo byt mezi 6-12.12.:-D hrozne se tesim na utz. to uz bude snad i srdicko😀 pribrala jsem uz 650g 😉 a mam vetsi i podbrisek 😉 ze zacatku me bolel podbrisek, hodne prsa a ted zacinam mit nechutenstvi. My mimco neplanovali, dokonce jsme byli budouci kandidati na ivf 😉 a nakonec znicehonic // 😀
Ahojte, my máme termín 4.12. Doufám, že vše dobře dopadne a na vánoce budeme vozit 🙂
Ahoj, podle ms mam termin 11.12., ale podle me to bude o neco pozdeji. Na potvrzeni k doktorovi jdu 5.5., tak uvidim co mi rekne.
Ahoj holky, můžu se přidat? Termín máme 16.12., tak snad bude vše ok a dočkáme se krásného dárečku 🙂
6.12. 😀
Holky, půjdete/ šly jste na ten první screening? Případně kdy a kam 🙂
@tomisi jdu do Prenatalu k Vlasinovi
já mám screening povinný, bo před 4 lety jsme měli nález, teď mi oznámil doktor, že 12.5. odběry a za dva týdny na to jdeme do Zlína. Z té mojí předešlé zkušenosti bych si to bez té diagnostiky už snad ani nedovedla představit.
@majka1976 a tim padem zdarma? Prave mi dnes doktorka napsala zadanku, tak nevim zda k necemu bude😉
Ahoj holky, u mas to vypadá na termín kolem vánoc🙂 koukam, ze zatím prosinec vede🙂
Ahoj, ráda bych se taky přidala. Termín máme 1.12. 🙂 všem hodně zdraví a pevné nervy 🙂
ahoj, tak se taky přidávám, pokud to půjde dobře, miminko nám přinese Mikuláš 🙂
@cherris i ja😀 ktety jsi tt? Ja mam totiz jiny udaj v prukazce a jiny na utz.
já mám 9tt, termín mi sice určil na 8, ale já mám tak nějak pocit, že to bude o chvilku dřív
@cherris jj..ale kolik wd? Ja asi 8+1
@anniesfibis jak jsme šli poprvé na screening, tak nám říkali ať si připravíme peníze, cca 1.500,- Kč, ale právě nám vyšly blbě ty výsledky, tak nám řekli, že teda nemusíme platit nic a podruhé, když už jsme to měli povinné, tak říkala sestra, že když jednou to vyjde blbě, tak už nebudem platit nikdy. Tak asi zas nebudeme platit nic. No, ale i kdyby to mělo stát těch 1.500, tak to stojí za to.
my měli první termín taky na Mikuláše, pak to postupně posouval doktor blíž na začátek prosince, tak kdo ví, kdy to nakonec bude. Tak od půlky listopadu už to budu čekat 🙂
Ahoj,mužů se k vám přidat? 🙂 Podle výpočtu me vychazi TP 15.12 je to me 3 těhotenství.První nevyšlo ☹ U Dr jsem byla min týden.Potvrdila tehu. A další UTZ me čeká příští týden.Snad budeme vidět srdíčko 🙂
Ahoj rada bych se k vam pridala.Dneska jsem 12+6tt. Ziju v UK a zdravotnictvi je tady absolutne jine prvni ultrazvuk mam az v utery nemluve o tom,ze jsem zadneho doktora nevidela a pokud nebusou komplikace tak ani neuvidim. Je to uz dlouho a bojim se zda je vse ok :( Dekuji a preji prijemne tehulkovani.
Ahoj holky, všechny vás zdravím, já mám termín 16.12. Na utz jsem byla před dvěma týdny a krásně bilo srdíčko 🙂
Doma už máme dvě děti a tohle nebylo úplně plánované, spíš takové překvapení.
Teď ještě přečkat ty nevolnosti, už jsem z nich docela vyčerpaná, nejsem schopná ani otevřít ledničku a připravit si něco k jídlu...
@lucieeha Ve kterém jsi týdnu? jinak gratuluju..🙂